Samsung Telefon A51 Model Telefonum Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor.

25 Ağustos 2024 01:11

Samsung markalı A51 modeli cep telefonum kendi kendime reset atıp sonrasında da kitleniyordu. Yetkili servise başvurduğumda ana kart arızası sebebiyle böyle yaptığını ve bu cihazlarda bu arızanın kronik bir arıza olduğunu beyan ettiler. Telefonum kullanılamaz hale gelmiştir. Yaptığım araştırmalar sonucunda ana kart üzerinde MMS ve RAM arızası olduğu sonucuna ulaştım. Yetkili servise cihazımı götürdüğümde de aynı söylemlerle karşı karşıya kalmakla la beraber serviste bu cihazlarda kronik arıza olduğunu da beyan ettiler. Daha sonra bununla alakalı internet üzerinden birçok araştırma yaptım bunu sonucunda bu model cep telefonuna sahip olanların bir çoğu bu arıza ile karşı karşıya kaldıklarını gördüm. Böylesi büyük bir marka olan Samsung nasıl olur da üretim hatası olan bu cihazları piyasaya sürer. Bu cihazların fabrikasyon hatasından dolayı telefonum kullanılamaz hale gelmiş ve mağdur olmuş durumdayım. Telefonumun garantisi de bittiğinden dolayı da benden çok yüksek meblağda tamir ücreti istenmekte. Fabrikasyon üretim hatasından dolayı ben bu tutarları ödemek istemiyorum ve telefonumun Samsung Türkiye tarafından bedelsiz olarak arızanın giderilmesini arıza giderilemiyorsa telefonumun yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Telefonum faturalı ve Türkiye Kayıtlı cihazdır. En kısa zamanda bu mağduriyetimin Samsung Türkiye tarafından giderileceğini ümit ediyorum

26 Ağustos 2024 09:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

28 Ağustos 2024 09:55

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Samsung Electronics Türkiye

Burak sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 14:54
Abidin sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 01:03
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Servis Talebi İptal Edildi

26 Aralık 2023 20:43