Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Flip4 Ekran Sorunu!

12 Ağustos 2024 11:53

Telefonumda hiçbir sorun yoktu. Bir gün kapağını açtım, üst ekranın dokunmatiği gitmişti. Zaman geçtikçe ekranda çizgiler çıkmaya başladı. Teknosa'dan almıştım ve garantisinin bitmesine 4 ay vardı. 13 bin lira ücret istediler. Çok isteyerek ve severek kullanıyordum, hatta memnun olduğum için üst modeline geçmek istiyordum ama telefon elimde kaldı, ne yazık ki.

20 Ağustos 2024 17:51

Dün Flip 5 aldım mağaza ışıklarından ve telefonun aydınlık modda olmasından dolayı bir sorun yoktu kurulumları yaptım ve karanlık Moda aldım o sırada ekranda küçük yeşil bir piksel gözükmeye başladı Beyaz ekrandayken ya da parlaklık açıkken belli olmasa da tuş kilidi yaparken bile ekran kapanıyor o piksel sonradan gidiyor Aldığım bayiye gittiğimde ekran sensörü gözükebilir sorun yok diye geri yolladılar çağrı merkezide uzaktan bağlanıp bakacaktı ama bir an önce iletişime geçilmesini istiyorum zaman geçtikte kullanımdan dolayı vs denilecek daha sadece bir gün oldu alalı ve birkaç saat kullanabildim dokunmatiğinde de zaman zaman yavaşlama oluyor değişim talep ediyorum 1günlük telefona işlem yaptırmak istemiyorum

20 Ağustos 2024 16:57

20 Ağustos 2024 16:21

Nilüfer
Nilüfer
15 Ağustos 2024 19:29

Hiç yardımcı olunmadı Teşekkürler.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Flip 4: Kronik Ekran Sorunu Ve Servis Hayal Kırıklığı

26 Mart 2025 20:12
Ceren sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2025 21:40
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 13:01
Nisa sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2024 12:29
"Samsung cihazımı ücretsiz bir şekilde yapmayı kabul etti. Mağduriyetimi giderdikleri için teşekkür ederim. Cihan Bey'e de ilgisi için teşekkür ederim."
Ömer sonucu yetersiz buldu

03 Şubat 2025 19:17