Samsung Çamaşır Makinesi Susuz, Deterjansız Çamaşır Yıkamaya Çalışıyor

Samsung Çamaşır Makinesi Susuz, Deterjansız Çamaşır Yıkamaya Çalışıyor
Hulya
22 Haziran 2024 00:09

Samsung markalı çamaşır makinemin kurulumu bugün yapıldı. Servisin önerdiği şekilde beyazlar için pamuklu modda çalıştırdım. Tambur şu an max yarısına kadar dolu. Makine yarım çay bardağı su ile yıkama yapmaya çalışıyor. Sabırla bitmesini bekledim 3 buçuk saat kadar bir sürede çıkan çamaşırlar nasıl yıkamaya verdiysem o şekilde lekeli çıktı. Lekeden kastım beyaz tshirtim de toz lekesi örneğin öyle kan lekesi falan değil. Makine çamaşırları ıslatıp döndürüyor sadece su ile deterjan ile yıkamıyor bu nedenle leke çıkarması zaten mümkün değil. Makine ilk yıkarken lastiğinin arasına 2 adet çorap sıkıştırdı. Neyse dedim 2. Kez tekrar çalıştırdım yine çorap sıkıştırıyor. Sözde en iyi çamaşır deterjanını aldım asla asla asla köpürtmüyor makine. Yumuşatıcı kokusu diye bir şey söz konusu dahil değil ki yıllardır kullandığım bilinen en iyi yumuşatıcıdan bahsediyorum. Bu ürünü tercih edecek olan varsa ürün Samsung WW90T4020CE/AH 9 kg 1200 devir Çamaşır Makinesi. Çöpte bulsanız evinize almayı düşünmeyin bile. Samsung a hiç yakıştıramadığım bir kalite. Bunun bir ayarı vs varsa servis yapsın ya da daha bugün teslim aldığım bu ürünü evimden alsın götürsün. Böyle bir hayal kırıklığı yaşayacağımı tahmin dahi etmezdim. Az bir para vermiyoruz sonuçta. Samsung şikayetimi ciddiye almazsa gidebildiğim, ulaşabildiğim her yere şikayette bulanacağım.

29 Haziran 2024 17:08 (Şikayetten 7 gün sonra)

Şikayeti Çözüldü

Ben bir ay şikayet sureciyle uğraştım sonuç kullanıcı hatası çıktı ürünlerinin arkasında durmuyorlar

Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun bende de var hep yetkili servis ilgisiz hem de çözüm süreci sadece oyalıyorlar evinize sokmayın bu makineyi aynı sorunları birebir yaşadım tamamen üretim hatası ama kullanıcıyı hatalı bulan bir firma

Yeşim
Yeşim

Benimde aynı 5 yıldır iteleye iteleye götürüyorum çaresini bulamadım sanki kenarda unutulmuş nemli bez gibi kokuyor makinenin her yerine yumuşatıcı dökmeye başladım 4 parça çalıştırıyorum artık nafile Mis gibi kokan şeylere hasret kaldım

Buket
Buket

Samsung çamaşır makinem benimde aynı şekilde kesinlikle köpürmüyor azıcık suyla dönüp duruyor makineden çıkardıktan sonra hiç yıkamamış gibi rengleri soluk kokusu kötü bir şekilde bitiyor bu ne biçim bir iş ya sanki bedavaya aldık az paraya almadık yazık günah ya berbatttt bir ürün acil yardım istiyorum

Samsung Çamaşır Makinesi Sorunları Bıktırdı

Sinan
21 Ekim 2024 20:52
Samsung Çamaşır Makinesi Sorunları Bıktırdı
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Çarpma Ve Vurma Sorunu

Seher