Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Samsung İnventer Klima Gaz Kaçağı Ve Geç Dönüş Yapılması

Samsung İnventer Klima Gaz Kaçağı Ve Geç Dönüş Yapılması
10 Haziran 2024 16:36

29.04.2024 tarihinde Samsung AR35 12000 klima aldım. 3 gün sonra kurulumu yapıldı. Denedim, ürün çalışıyordu. Ben de ürünü kapatıp yetkili servise teşekkür edip yolladım. Daha sonra havalar serin olduğundan çalıştırma gereği duymadım. Ürünü geçen hafta çalıştırdım, hiçbir şekilde serinletmiyor. Vantilatör daha serin hava üflüyor. Yetkili servisi aradım, 3 gün sonra geldi. Ürünü kontrol etti. Gaz kaçağı var dendi. Değişim talebinde bulundum, incelemeye alınacağı ve sonra geri dönüş olacağı söylendi. Bu süreç 1 ay sürebilirmiş. Bu süreç içinde mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum. Ben klima aldım ama bu sıcaklarda klimam yok. Gidip tekrar klima da alamıyorum. Ben sırf yaz ayı için klima aldım ama klimam yok. Yakışmadı markaya.

11 Haziran 2024 09:15 (Şikayetten 16 saat sonra)

12 Haziran 2024 10:51

Firmanız hala mağduriyetimi gidermedi üstelik yaşadığım şehir bugün 42 derece ve ben klima alıp parasını ödediğim halde klimam yok üstelik sıfır ürün hiç kullanmadım bu markaya yakışmadı

Tülay
Tülay

Tamamen bende aynı sorunu yaşıyorum gaz kaçağı nedeniyle cihazım tam 1 sene içinde 3 kere soğutmadı. 2 kere geldiler gaz koydular ama yine bitiyor yine sağutmuyor. Tam bu sıcaklarda klimasız kaldık wind Free için hep aynı şikayet bildirilmiş, hepimiz aynı sorunu yaşadığımıza göre Samsung bunu görmeli bu cihazı alanların mağduriyeti acil olarak giderilmeli

Gamze
03 Ağustos 2023 22:46

24 Ağustos 2023 20:54
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klimada Sürekli Gaz Sorunu Ve Ulaşılmaz Servis Mağduriyeti

18 Haziran 2025 13:28