Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Saxenda Ve Mide Şikayetleri

Özlem
21 Haziran 2024 20:29

Saxenda yı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum aynı zamanda diyetisyen ile çalışıyorum ve inanın ekstra bir kilo verimi yok 2 ayda 3.5 kilo verdim ve zorla diyetlerle. Üzerine bir de bu iğnenin kötü yan etkisi mide kokusu ve mide gazı sorunu var. Gerçekten hayattan bezdirdi. 3.0 a kadar bir etki görmedim, 3. Dozda ise sanki mide üşütmüş gibi kötü bir mide kokusu ve asitli bir geğirti oldu günlerce sürdü geçmedi doktor dozu düşürelim dedi yine geçmedi ve bıraktım. Midenin çalışmasını durduğu için bu etki bulantısı halsizliği cabası. Ben bıraktım kalanı da çöpe attım hayat kalitem bu kadar ucuz değil.

Yorumlar (9)

Elinizde iğne var mı acaba

Ceren

Bende 3kalem var kullanılmamış iğneleride var uyguna vereceğim iletişim ************************

Fatma
Fatma

Merhaba bende 2 kalem var

Elinizde iğne var mı acaba

Ne kadara verirsiniz acaba

Zeynep
Zeynep

Merhaba elimde açılmamış 1 kutu iğne var hamile olduğum için bırakmak zorunda kaldım etkisini görmüştüm ilk kutuda sonrasını bulamamıştım bulduğumda aldım kullanmaya başlamadan hamile olduğumu öğrendim kutu böylece kaldı almak isteyen olursa İstanbul. Verebilirim

Meryem
Meryem

Mehtap hanım Var bende bende 3 gün kullandım isterseniz uyguna verebilirim

Ceren

Merhaba benim elimde 2 kalem iğne var fazladan almak isterseniz mail atablrsnz [email protected]

İlknur
İlknur

Her kelimesine katılıyorum üstüne hatta kilo aldım. Ve bıraktığımda yürüyüş ve düzenli yeme ile hem zayıflamaya hem etkisini üzerimden attım 🙏🏻

Saxenda İğne Aşırı İshal Yaptı!

Sıla
04 Haziran 2024 12:07
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Saxenda Kullanımı Sonrası Şiddetli Mide Yanması Ve Baş Ağrısı!

Gülşah
20 Eylül 2024 01:18