Sigorta Şirketinin İlgisizliği Ve Yanıltıcı İşlemleri

22 Kasım 2024 20:54

15.02.2024 tarihinde yaptırdığım 7. Kademe hasarsızlık indirimli sigorta poliçemi aracımı sattığımı belirtmeme rağmen iptal etmeyen müşteri temsilcisi yeni aldığım araç ile ilgili işlemleri başlattı ve doğal olarak da 2. Araç olarak görünüp hasarsızlık indirimi çekilemedi. Bununla alakalı müşteri temsilcisiyle konuyu görüştüğümde bana sigortanın iptal edilemeyeceğini ancak araç satışından sonra hasarsızlığı tekrar çekeceklerini beyan ettiler ve 8 aydır en yüksek tutardan trafik poliçemi ödedim. 22.11.2024 günü yeni bir araç aldım ve trafik poliçemi yaptırmak için aradığımda benim hasarsızlıktan yararlanamadığımı beyan ettiler.
Tamamen sigortam.net in müşteri temsilcilerinin bilgisizliği ve ilgisizliği kaynaklı yüksek tutarda ödemeler yaptım. Ve daha sonrası için de artık bu şekilde olacağını beyan ettiler. Bu konuyu buraya işlememin sebebi başka mağdurların olmaması içindir. Gerekli hukuki süreci önümüzdeki günlerde başlatıyorum. Önceki işlemlerle alakalı dökümleri bile sistemden siliniyor diye vermediler. Sigortam.net ile alakalı yapacağınız işlemlerde bu yaşadıklarımı göz önünde bulundurmanız dileklerimle.

22 Kasım 2024 21:00 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

25 Kasım 2024 17:03

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık. Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Sevgilerimizle, Sigortam.net

Furkan sonuçtan memnun

28 Temmuz 2024 00:15
"Biraz uzun sürdü ama çözülmesine sevindim. Teşekkürler..."
Sigortam.net Değiştirilemeyen Trafik Poliçesi Sorunu
İsmail sonucu yetersiz buldu

Sigortam.net Trafik Sigortası Hasarsızlık Aktarımı Sorunu

15 Şubat 2024 13:12
Servet sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 15:54
Sigortam.net Sigorta Basamak Sorunu Bilgi Verilmedi