Halil sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 22:24

01.05.2023 tarihinde Esenyurt ilçesi Marmara Park AVM içerisinde bulunan Saha Mağazacılık (Sneaks Up) mağazasında oğluma okullar açıldığında giymesi için Nike wmns Force 1 marka model spor ayakkabısı aldım. Ayakkabıyı yaklaşık 1 ay 40 gün kadar ancak kullandı, gördük ki ayakkabı tabanı çok az aşınma ile topuk altında delikler görünmeye başladı. 29 Ekim 2023 te ayakkabıyı aldığım firma aracılığıyla kontrol için garantiye gönderdim, 1 ay kadar sonra bana gelen cevapta 'Üretimden ya da malzemeden kaynaklanan problem olmadığı' görüşü ile ayakkabımı iade ettiler. Bu zamana kadar hangi markadan ayakkabı aldıysam böyle bir problem yaşamadım. Kimden kaynaklı o zaman bu problem resimden de anlaşılacağı üzere ayakkabıda abartılı bir aşınma bile olmadı zaten görünüyor, Bir kere firma olarak suçunuzu ve kabahatiniz kabul edin. Yok şöyle iyi Markayız diye sağda solda reklam yapmayın. Böyle bir saçmalık olur mu biz mi kabahatliyiz. Eğer ki dürüst iş yapıyorsanız malınızın arkasında durun. Bize satılırken yok şöyle sağlam, yok böyle sağlam bir sıkıntı olursa ayakkabılarımız garantili masalları okumayın. Gerekirse Tüketici Hakları'na da müracaat edeceğimi bilmenizi isterim.

Yasemin

sneaks-up-ayipli-urun-ve-ayakkabi-kulturu-4.pdf
sneaks-up-ayipli-urun-ve-ayakkabi-kulturu-3.pdf
sneaks-up-ayipli-urun-ve-ayakkabi-kulturu-2.pdf
sneaks-up-ayipli-urun-ve-ayakkabi-kulturu-1.pdf
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 12:20