Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Havayolları Haksız Ücret Alınması

Sunexpress Havayolları Haksız Ücret Alınması
10 Ağustos 2024 17:35

07/08/2024 tarihinde XQ824 sefer sayılı Sunexpress Havayolları ile ADB-PRG Saat: 19:00 uçağı ile gerçekleştirilen uçuşumuzda 4 kilo el bagaj hakkımız bulunmasına karşın 160 Euro ücret talep edilmiş, ödemediğimiz takdirde uçağa binmemize izin verilmeyeceği ya da el bagajlarımızı havaalanında bırakmamız durumunda uçağa binmemize izin verileceği belirtilmiştir. Bu nedenle kızımın kredi kartından 160 Euro ödeme yapmak zorunda bırakıldık. Yani mağdur edildik. Mesaj attık, dönen dahi olmadı. Yani yolcu memnuniyeti sıfırın altında. Bu havayollarını kullanmak isteyenler tekrar düşünsün derim.

15 Ağustos 2024 19:19

O kadar kalitesiz bir havayolu ki anlatamam ne arayan var ne soran var saldım çayıra mevlam kayıra anlayışı sizi ne duyan var ne işiten inanın sıradan otobüs firmaları bile müşterilerine daha fazla anlayış gösterir biz yaptık oldu zihniyeti ile bu kadar oluyor demek ki

17 Ağustos 2024 22:43

Bileti gidiş dönüş aldım. Artık yapacak bir şey yok zaten bir daha bu havayollarını düşünmüyorum.

28 Ağustos 2024 22:41

Halen arayan soran yok yani müşteri memnuniyeti yerlerde

30 Ekim 2024 20:05

İnsanlarla dalga geçiyorlar ne arayan var ne soran ne yazık yolculardan haksız kesilen paralarla ayakta durmaya çalışıyorlar

03 Kasım 2024 21:55

Evet sonunda cevap verdiler tabii ki onlar haklı konuyu hiç incelemeden standart cevap yani şaşırdık mı tabii ki hayır müşteri bavulundan kar etmek isteyen bir şirket üzücü

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress'in Haksız Bagaj Ücreti Politikası

15 Ocak 2025 18:38
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 14:32

12 Şubat 2025 00:30

Sunexpress’te El Bagajı Ücreti Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

21 Temmuz 2025 10:20
sunexpresste-el-bagaji-ucreti-ve-yetersiz-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
İlker sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 22:04