Levent sonuçtan memnun değil

Tatilbudur.com İlkel Yöntemler

24 Nisan 2024 15:39

20-22 Nisan tek gece konaklamalı Kapadokya turunuza eşimle birlikte 2 kişi katıldık. Daha önce deneyimlemediğim bir konsept idi tur organizasyonu. Tatillerimi tur opr. Lerinden satın alsam da bağımsız seyahat ve hareket ederim. O nedenle ilk kez denediğim tur konseptini çok sevdiğimi söyleyemem. Ancak şikayet konum bu değil.
Tur programında ve sözleşmede belirtilmesi ve bunu bilerek satın almama rağmen ekstra yemek konusundaki ilkel yaklaşımı beğenmedim."Öğle yemeğini Uranos Restoranda alacaksınız ve pastırmalı kuru fasulye yiyeceksiniz veya aç kalacaksınız" anlayışı son derece çağ dışı. Hiç olmazsa turun tanıtımını yaptığınız internet sitenizde gidilecek lokasyonda başka alternatif olmadığını belirtmeliydiniz. Dağ başında çeşit ve fiyat alternatifsiz bir ekstra yemek organizasyonu. (Tur fiyatına dahil olan aktivasyonların, yemek ve konaklamanın kalitesine katlanıyoruz zaten).
Üstelik ilkokul pikniğine topluca gidecek çocuklar gibi otobüs içerisinde yemek parası toplamak nedir yaaaaa. Neymiş efendim, içeride ödeme yapabileceğimiz kasa yokmuş, p. O. S makinesi yokmuş o nedenle nakit olarak rehbere vermemiz gerekiyormuş yemek ücretini. (tabi fiş fatura almak /istemek de mümkün değil)
Muasır medeniyet seviyesine çıkmak için daha çok çaba harcamanız gerekiyor.

24 Nisan 2024 17:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

26 Nisan 2024 17:37
Levent
12 Temmuz 2024 19:31

Önceden restoran rezervasyonu yapılmasını normal karşılayabilirim belki ama lokasyonda, yürüme mesafesinde başka alternatif restoran olmamasını hoş göremem. Hele bireysel ödeme yapamadığımız, seçenekleri sınırlı, nakit ten başka ödeme yöntemi olmamasını ilkel bulmakta ısrar ediyorum

Selma sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur Kapadokya Turunda Rehber İlgisizliği Ve Ek Ücret Mağduriyeti Yaşadık

04 Haziran 15:58

Tuğçe
01 Temmuz 2023 19:13

Gökhan
20 Ekim 2023 22:34
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur İle Kapadokya Turu: Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar Zinciri

11 Kasım 2024 15:29