Ahmet sonuçtan çok memnun

İşini Sevmeyen Bir Tavuk Dünyası Çalışanı

30 Eylül 2024 00:31
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Konu ile gerekli şekilde ilgilenildi. Teşekkürler.”

29 Eylül 2024 Pazar Bursa Korupark tavuk dünyasındaki bayan garson, kendisine seslenen masayı o derece görmezden geldi ki adam isyan etti. Yemek ile gelmesi gereken ekmeğimizi ise yemek bitmesine ve diğer garson bayanın kendisine söylemesine rağmen ekmeği getirmedi. Hemen önümüzdeki masadan sipariş alır iken de müşterilerin yüzüne bile bakmadan dövercesine sipariş aldı. Bütün bunları 45 dakika içerisinde ben gözlemledim. Bir işten bu kadar nefret ediyor isen neden orada çalışıp o kuruma zarar veriyorsun anlamıyorum. Kasadaki arkadaşa söylediğimde ise arkadaş kendini uyardığında yarım ağız ile küfredercesine yüzüme bile bakmadan kusura bakmayın dedi sırtını dönüp gider iken.

30 Eylül 2024 17:41 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Misafirimiz Ahmet Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Ahmet
Ahmet
18 Aralık 2024 14:36

Konu ile gerekli şekilde ilgilenildi. Teşekkürler.

Aysen sonuçtan çok memnun

31 Mart 2025 21:15
"Geri dönüşüm sağlanarak ilgili davranıldı teşekkür ederim."
Nur sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2025 01:05
Korupark Tavuk Dünyası'nda Uzun Bekleme Ve Soğuk Yemek Sorunu
Kübra sonucu yetersiz buldu

24 Kasım 2023 22:49
Korupark Tavuk Dünyası'nda Hayal Kırıklığı
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 21:29
Erdinç sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2023 00:08
"30 Eylül 2023 tarihinde Maltepe Park şubenizde yaşadığım bir sorunla ilgili olarak sizinle iletişime geçmiştim. Bu konuda öncelikle bana geri dönüş yapan ve sorunumu çözen yetkiliye teşekkür etmek istiyorum. Sorunumla ilgili olarak sizinle paylaştığım şikayetim üzerine, hızlı bir şekilde harekete geçerek mağduriyetimi giderdiniz. Sizlerin gösterdiği ilgi, anlayış ve çözüm odaklı yaklaşımınız beni oldukça memnun etti. Sorunumun çözülmesi ve yaşadığım olumsuz deneyimin telafi edilmesi için gösterdiğiniz çaba ve özveri için size teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi gözlemlemek beni mutlu etti ve bu durum, sizinle olan ilişkimi yeniden değerlendirmeme neden oldu. Tavuk Dünyası olarak kaliteli hizmet anlayışınızı sürdürdüğünüzü görmek beni memnun ediyor. Tekrar teşekkür ederim ve başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla, Erdinç"