Hafize sonuçtan hiç memnun değil

CepteTeb'in Kredi Onay Sürecindeki Tutarsızlık

20 Kasım 2024 17:54

CepteTeb üzerinden yeni müşterilere %0 faizli ihtiyaç kredisi için bankanın müşterisi oldum. Ancak kredi için tüm şartları sağlamama rağmen kredi vermiyor. Kredi Findeks notum 1900, maaşlı çalışanım, düzenli ödemelerimi yapıyorum. İnternet bankacılığında 4defa red yedim. Şubeye gidip sordum veznedeki çalışan bile şaşırdı verilmemesine. Sonuç olarak sanıyorlar ki müşteri çekip vermeyiz krediye geldiği ile kalır. Müşteri olarak. Kendi çalışanları bile mantıklı bir açıklama yapamıyor verilmemesine. Hesabımı kapattım. Okuyanlarda kredi verir. Sanıp müşteri olmamanız.

04 Aralık 2024 11:26

20 Kasım 2024 18:51 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

26 Kasım 2024 07:48

Halen aranmadım konuyla ilgili yanıt alamadım. Ancak buradan otomatik yanıt verin ki dönüş yaptık hızlı şekilde diye uydurun.

29 Kasım 2024 15:01

Hala arayan bilgi veren bir yetkili olmadı

Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
23 Kasım 2024 20:24
TEB Yeni Müşteri Faizsiz Kredi Kartı Başvurumun Haksız Reddedilmesi!
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
19 Şubat 2024 22:30
CepteTeb Yeni Üye Kampanyası
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Yelda
15 Şubat 2024 12:33
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Cepteteb'in Faizsiz Kredi Kampanyası Koşulları Sağlansa Da Onaylanmıyor

Metin