TEB Şubeleri Arasında Süregelen İletişim Sorunu Ve Bitmeyen Borçlar!

Bedriye
10 Aralık 2024 14:30

7 yıl önce İstanbul Bahçelievler (234 kodlu) TEB Şubesinden konut kredisi çektim. Borçlarımı 2 sene önce (2022) tamamen bitirdim. Yaklaşık 2 yıldır hesabımın kapatılması ve TEB'le herhangi bir ilişkimin kalmaması için uğraşıyorum. Sürekli borç çıkartıyorlar, çıkan borcu ödüyorum, tamam bu sefer bitti diyorlar fakat yine borç çıkarıyorlar. En son 14.08.2024 tarihinde tekrar Bahçelievler şubesine gittim, son olarak 1854 lira ödemem gerektiği söylendi. Onu da ödedim. Artık hiçbir ilişiğimiz kalmadığı söylendi. Fakat o günden sonra bana tekrar 'borcunuz vardır' SMS'i geldi. Müşteri temsilcisi ile görüştüm, tüm borçlarımı kapattığımı söyledim, 'buradan göremiyoruz, şubeye gidin' dediler. Bu sefer Kağıthane TEB şubesine gittim. 'Müşterimizin leganova yasal takip sistemine aktarılmış ürünü yoktur ve tüm borçlar kapanmıştır.' kağıdı aldım. Buna rağmen o günden sonra Ekim 2024, Kasım 2024, Aralık 2024 aylarında '30 TL borcunuz vardır' SMS'i gelmeye devam etti. Bugün yine Kağıthane TEB'e gittim, tekrar 29 TL borç çıkardılar. Ben de artık bunu ödemeyeceğimi söyledim. Müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Müşteri hizmetlerini arıyorum, 'buradan göremiyorum, şubeye gidin' diyorlar. Ben 6 aydır müşteri hizmetleri, Kağıthane TEB ve Bahçelievler TEB arasında dolaşıyorum. Kimsenin kimseden haberi yok. Bugün (10.12.2024) sabah müşteri hizmetlerinden 2 kişi ile görüştüm. Müşteri memnuniyeti için kaydedilen bu iki görüşmeyi dinlemenizi rica ediyorum, özellikle a*** Hanım ile olanı. Müşteri hizmetlerinin böyle telefonu kapatmaya çalışma, yol gösterici olmak yerine sinirli şekilde konuşma hakkı var mı? Ben telefonda hakaret etmiyorum. Başka bir şey yapmıyorum, düzgünce derdimi anlatmaya çalışıyorum, telefondaki hanım bana 'bu şekilde konuşamayız, telefonu kapatacağım' diyor.
Ama asıl suç müşteri hizmetlerinde değil, şubeleriniz arasında iletişim kuramayan, 2 senedir hesabımı kapatamayan sisteminizde.
İstanbul gibi kalabalık ve ulaşımı zor bir yerde 55 yaşında kadını 6 aydır sürekli bir yerlere gönderiyorsunuz. Lütfen artık müdür ile veya kim ilgileniyorsa sorunumu çözecek biriyle görüşmek istiyorum. Herhangi bir işlem yapmaya hakkı olmayan müşteri temsilcisi ile görüşmek istemiyorum. Beni Bahçelievler şubesine tekrar göndermeye çalışırsanız Bahçelievler şubesine değil, eski bir hukukçu olarak mahkemeye gideceğim.

10 Aralık 2024 14:40 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Savas
Savas

Kesinlikle kardeşim. Ek hesabın 60 gün gecikmede diyorlar ne kadar diyorum 3230 lira yatırın gecikme çıksın diyor yatırdım diyor avukata vereceğiz vermezseniz ben

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
04 Kasım 2024 22:39
TEB Bankası'nda Yanlış Bilgilendirme Ve Borç Sorunu
TEB Bankası'nda Yanlış Bilgilendirme Ve Borç Sorunu

Selin
27 Nisan 2024 01:39
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

TEB Kredi Kartı Kısıtlaması Nedeniyle Mağduriyet ve İletişim Sorunu

Fatma