İdilsu sonuçtan memnun

Tecno Mobile Tecno Pova 4 Parmak İzi Gözükmüyor

Tecno Mobile Tecno Pova 4 Parmak İzi Gözükmüyor
10 Ağustos 2024 21:32

Tecno prova 4 Pro. Kullanıcısıyım bugün telefonu elime aldığımda parmak izi bir anda kayboldu şikayetlerden gördüğüm kadarıyla genel bir sıkıntı var telefonu birkaç kez açıp kapattım fakat yinede olmadı çok kişide bu şikayeti gördüm kısa sürede dönüş sağlarsanız sevinirim

10 Ağustos 2024 22:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

12 Ağustos 2024 11:43

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 22:45

13 Aralık 2023 17:31
Sezer sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 17:29
"Şikayetim üzerinden bir saat bile geçmeden tarafıma ulaşıldı, arayan görevli personel oldukça ilgiliydi ve bana gerekli bilgileri son derece anlaşılır ve kibar bir dille iletti, özellikle kendisinin iletişiminden çok memnun kaldım. Sorunumla ilgili beni gerekli yerlere doğru ve net bir şekilde yönlendirdi, sorunumun çözümüne çok katkısı oldu, kendisine teşekkür ediyorum."
Hakan sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 01:22
Tecno Pova 4 Pro Cihazımın Parmak İzi Özelliği Kendi Kendine Gitti
Halil sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 20:53
"İlgililer, gerisi KVK ya kaldı bakalım. Teşekkürler..."