Telefonumun Bitmeyen Sorunları Ve Yetersiz Destek

02 Kasım 2024 17:36

Tecno Camon 20 Pro telefon almıştım, 2 ay geçmeden telefonum şarjdayken arıza verdi. Ekranında beyazlık ve yüksek şiddette ses gelmeye başladı. Bunun üzerine telefonu teknik servise gönderdim. Cihaz geldikten sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Tekrar servise gönderdim, bu sefer mikrofonunda ve ekranındaki parmak okuma özelliği bozuk geldi. Bu olayları telefonu aldığım 4 ay içerisinde yaşadım. Telefonun ücret iadesini istedim ya da yeni cihaz verilmesini talep ettim. Öğrenci olduğumu belirttim, yardımcı olmalarını istedim ama bana sadece TÜİK'e başvurmam gerektiğini, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ben böyle bir marka görmedim. Asla yardımcı olunmadı. Sadece ürünü pazarlamak için uğraşıyorlar, benim mağduriyetim giderilmedi asla.

04 Kasım 2024 09:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

04 Kasım 2024 13:11

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Büşra sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2025 17:06

12 Mart 2024 00:04
Murat sonuçtan memnun

16 Nisan 2024 11:18
Serkan sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 20:18
"Benimle iletişime gecen müşteri temsilcisi çok alakadar ve çok ilgiliydi. Gerçekten de marka üretmiş olduğu malın arkasın da duruyor. Şimdiye kadar yaşadığım deneyimler sonucu gerçekten de firma çok iyi. Ben buradan tekrar benimle iletişime geçen ve bütün şüphelerimi yok eden temsilciye teşekkür ederim. Bir daha alırsam tekrar tecno alırım. Kendilerine çok teşekkür ederim."

16 Mart 2025 17:57