Kendi Kurallarını Uygulayan Kasiyerle Yaşanan Sorun

Kendi Kurallarını Uygulayan Kasiyerle Yaşanan Sorun
08 Kasım 2024 20:34

Terra Pizza Viaport Venezia şubesine eşim ve 2 çocuğumla yemek yemeye gittik. Şubenin kasiyeri kendi kurallarını onu yapmam yasak bunu yapmam yasak diye diye beni bildiğiniz kasadan kovar gibi gönderdi. Hiç memnun kalmadım. Böyle ciddi yatirim yapılan bir markanın çalışanları da markayı teslim etmeleri lazım. Çalışanlarınızdan mi okuyalım markanızın kalitesini?

11 Kasım 2024 10:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Kerim A. Merhaba, Öncelikle iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli kontrolleri yaparak sizlere en kısa zamanda bilgi vereceğimizi belirtmek isteriz. Her türlü görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Terra Pizza

21 Kasım 2024 12:20

Değerli Misafirimiz Kerim A. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır.Sizleri her zaman restoranlarımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Terra Pizza.

Selma
Selma

Firmadan arandım. Mahcubiyetini bildirdiler bunun için teşekkür ederim. Ancak kendileri özür mahiyetinde tarafıma kupon tanımlanacağını belirttiler bu gerçekleşmedi:)

Kemal sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 21:49
"İlgilenmişsiniz, aramışsınız, ulaşamamışsınız ama yoğunluktan dolayı çok geç gördüm. Teşekkürler..."
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 21:15
Duygu sonuçtan çok memnun

10 Mart 2025 21:17
"Şikayetim hakkında geri dönüş sağlandı teşekkür ediyorum"