Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 01:40

Bir yakınımızın düğününe gitmek için tiktak tan araç kiraladım Volkswagen taigo aracın ön göstergesinde arıza sinyali veriyordu aracın direksiyonu hiçbir şekilde hareket etmedi buna karşın müşteri hizmetlerini aradım onlarda birkaç kontrol yapacaklarını söyledi. Korna testi yaptık korna sesi gelmiyor. Kornanın sesini duymadığını dile getirdi. Yanımda düğüne birlikte gideceğim arkadaşımın sesini duyup bir de aracı siz kullanmıyorsunuz gibi sorular sordu bende aracı kendim kullanıyorum dedim ama müşteri hizmetleri yargısız infaz yapıp üyeliğimi bu konu üzerinden pasife almıştır. Bu konuşma takriben 20.06.2024 saat: 18:51 arası yapılmıştır. Araçla yarım metre gidemedim. Üyeliğimin aktif olsun diye buraya bilgi geçmiyorum. Ben başka bir uygulamada kullanırım. Ama burada yanlış var madem direksiyonun başındaki adama inanmıyorsun görüntülü destek hizmeti getir bak bakalım kim var direksiyonun başında kendim bir spor giyim mağazasında satış danışmanıyım hizmet sektörününde 3 senelik çalışmamla bilirim bu şeklide yargısız infaz yapmadım. Çok rahatsızım

23 Haziran 2024 14:18 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Haziran 2024 12:04

Merhaba, Ekibimizin yaptığı inceleme sonucunda, TikTak politikaları gereği, bundan sonraki süreçte üyeliğinizin tekrar aktif edilmesiyle ilgili işlem yapılamayacağı ve uygulamamızda sizi misafir edemeyeceğimizi bildirmek isteriz. Saygılarımızla, TikTak

24 Haziran 2024 14:46

Sebebini ve bulduğunuz problem unsurunu benimle paylaşırmısınız tik tak yetkilileri

19 Ağustos 2024 17:11
Tiktak Hasarsız Arabayı Servise Gönderiyor
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 13:38

24 Eylül 2023 19:42