Tokat Yıldızı Otobüs Arızalandı Bahanesiyle Aktarma Yaptırmaya Mecbur Bırakıldık

21 Ağustos 2024 09:15

19.08.2024 tarihinde Tokat Yıldızı firmasının Sivas Otogarından hareket saati 19:30 olan otobüsüyle Amasya'ya seyahat etmek üzere bilet aldım. Otobüs, Sivas Otogarına saat 20:00 civarı gelip 20:15'te hareket etti. Tokat Otogarına yaklaştığımızda saat 21:45 civarıydı ve otobüsteki muavin otobüsün arızalandığını ve bütün yolcuların peşinden gelmekte olan diğer araca aktarma yapması gerektiğini söyledi. Ancak bu kesinlikle hiç inandırıcı değildi. Otobüste yolcu sayısı eksik olduğundan sefere devam etmemesi için yapılmış bir plan olduğu açıkça belliydi. Tokat Otogarında indik ve yarım saat sonra gelen diğer otobüse bindik. Burada da numaralar belli değil rastgele bir yere oturun dediler ama peşinden koltuğun dolu olduğu çıkıyor başka yere geçiyorsun rahat edemiyorsun resmen eziyetti. Yaklaşık 220 km olan yolculuğun bile bu kadar perişan şekilde yapılması gerçekten verdiğimiz paranın karşılığındaki hizmeti alamadığımızı göstermektedir. Firmanızın ve firmanızın tarzında çalışan diğer firmaların hizmet kalitesi sebebiyle daha kurumsallaşmış ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmaları tercih etmekte fayda olduğundan ve sizleri benim gibi ilk ve son kez tercih edeceklerin de bu tutumda olacağından eminim.

Nesime sonuçtan hiç memnun değil

Tokat Yıldızı İlk Ve Son Yolculuğum Pişmanlık

18 Temmuz 2024 17:55
Tokat Yıldızı İlk Ve Son Yolculuğum Pişmanlık
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Habersiz Aktarma Ve Uzun Bekleme Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

29 Eylül 2025 07:47

03 Mayıs 2025 11:04
Özkurt sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 20:58