TP-Link, Tapo Marka Kamera Çalışmıyor

31 Temmuz 2024 21:01

2 gün önce TP-Link in tapo marka 320wb dış mekan güvenlik kamerasını aldım. Kameranın internet bağlantısını Wi-Fi değil kablo ile yaptım (bağlantı kopmasın diye). Aynı gün kayıt depolaması için 1 yıllık peşin ödemeyle bulut hizmetlerini de satın aldım.

Gelgelelim kamera kayıt almıyor. Hareket algıladığı sırada telefonuma bildirim geliyor. Açıyorum canlı, anlık olarak görüntü alabiliyorum ancak kayıt yapmıyor. 2 gündür belki 5 kez şirketin müşteri temsilcine, teknik destek hattına, sitelerindeki chat botuna derdimi anlatmaya çalıştım. Çözüm bulamadılar. Hatta çıkan kişiler de konuya hakim değil. Ne olacak şimdi? Akıllı gibi bir de bir yıllık aldık bulutu. Kameraya verdiğim parayı saymıyorum bile. Ki ucuz bir kamera da değil. Ortalamanın üzerinde, bir çok vaadi olan bir model. Ama kayıt bile alamıyorum. Acilen sorunumun çözülmesini istiyorum. Kimse keyfe keder binlerce lira masraf edip güvenlik sistemi kurmaz. Bir derdimiz var ki yaptık. Karşılığını almak istiyorum ve ürününü tanıyan, akıllı, donanımlı bir sorumlunun beni aramasını istiyorum.
Gökhan K****
0531*****49

03 Ağustos 2024 21:32

Sorunum çözüldü teşekkür ederim. Şikayeti bilerek silmedim. Çünkü müşteri ilişkileri üzerinden ulaştığımız teknik destek hattınız çok zayıf. Fakat nihayetinde sorun çözüldü. Hiç alakadar olmayıp görmezden gelmediğiniz ve ürününüzün arkasında durduğunuz için teşekkür ederim.

05 Ağustos 2024 13:56 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili veya web sayfamızdaki canlı destek kanalımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

Selim

Sistem böyle çalışıyormuş o zaman. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Selim

Gökhan Bey merhaba, Aynı durum bende de söz konusu, bulut hizmetini bir yıllık satın aldım ama sadece hareket/olay zamanında buluta kayıt yapıyor. Bu sorunu nasıl çözdünüz?

Gökhan

Cihazınızın çalışmasında bir problem yok. Doğru çalışıyor. Önemli olan hareket/ kişiyi tespit edebilmesi ve kayıt alması. Sahne içerisinde bir olay yoksa boş kayıt alması anlamsız. Çünkü hem boş yere depo alanınızı işgal eder hem de ve daha önemlisi geçmişe ait önemli bir anın kaydını ararken çok zorlanırsınız

13 Mart 2024 22:48

Doğan
24 Aralık 2023 16:32
TP Link Tapo Kamera Kayıt Sorunu Ve Mağduriyet

TP-Link Garantili Ürünü Garanti Kapsamı Dışında Değerlendirdi.

18 Mart 2024 21:19