Trader Al Saygısızlığı

01 Eylül 2023 13:46

Https:/ /ishaberleri.rurojournal. Online/haberler/9681/yeni-uygulama sayfasında yer alan "Trader AI" uygulamasını anlatan habere istinaden bakmak için sayfaya girdim, üyelik ücretini gördüm ve vazgeçtim. Anında 0548237** numaralı numaradan a** a** adlı birinden arama aldım.

Üyeliği neden tamamlamadığımı sordu, üyelik ücreti ve kendi açımdan mantıksız bulmam nedeni ile vazgeçtiğimi söyledim. Kupon tanımlandı size indirimli üye olabileceksiniz dedi. Teşekkürler istemiyorum dememe rağmen aşırı ısrarcı davrandı ve teşekkür edip kapatmak istediğimde önce para yatır kazan sonra yorum yap saygısız deyip telefonu kapadı. Dikkatli olmakta fayda var.

Mert

Sık sık bazı linklerde farklı haber kanallarında ünlü kişilerin aralarındaki sohbetlerde geçiyormuş gibi kendi reklamlarını yapıyorlar. Tanınmış simaların ağzından hayali diyaloglarda çok para kazandırdığına dair izlenim oluşturuyorlar. Aynı diyaloğu farklı kişilerin ağzından bir çok kere yazıp yüklemişler. Türkiye bankası gibi hayali bir bankayı da inandırıcı olsun diye metinlerinde kullanıyorlar. Dikkatli olunmasında fayda var.

Vahdi sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 11:52

25 Nisan 2024 09:17