Barış sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Altyapı Yetersizliği Ve Herhangi Bir Çalışma Yapmaması

09 Temmuz 2024 11:54

Adresimde yaklaşık 5-6 senedir internet kullanmaktaydım fakat memnun kalmadığım için bulunduğum internet sağlayıcı firma ile iletişime geçerek Şubat ayında internetimi kapattırmak istedim ve kapattırdım. Şubat ayından sonra tekrar internet bağlatmak amacıyla Türk Telekom ve akabinde diğer internet sağlayıcılarına başvurduğumda port olmadığını ve internet altyapısı bulunmadığını dile getirdiler. Müşteri hizmetleri ve her kimle görüştüysem hala internet altyapı ve port yetersizliği olduğu söylendi. Fakat Türk Telekom'a ait ana kutuda ve daha önce bana sağlanan portta hala Şubat ayından Temmuz ayına kadar benim evime gelen kablo hattı bulunmasına rağmen portumun başkasına bile tahsis edilmiş olabileceğini söylediler. Yaklaşık 5 aydır Şubat ayından bu yana Türk Telekom tarafından herhangi bir çalışma ya da dönüş sağlanmadı. Türk Telekom'a başvuru yapıp ön başvuru adı altında başvuru sözleşmesi dahi yapmama rağmen, 5 aydır hala önceden kullanmış olduğum internetin kablolama hattı bile sökülmeden aynı yerde durmasına rağmen, Türk Telekom müşteri hizmetleri ve çalışanları tarafından altyapımın olmadığı ve internet hizmeti alma imkanımın olmadığı dile getirildi. İkamet etmekte olduğum adresimde yan binalarda ve hatta yan ve alt sokaklarda fiber hat dahi olmasına rağmen hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ve aksine olumsuz yanıtlar verilerek internet hizmeti sağlanamayacağı inatla söylendi. Türk Telekom'un artık bu çağda internet kullanımı adına bir şeyler yapmasını rica ediyorum. 5 aydır internet kullanamıyor olmaktan şikayetçiyim.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 01:03
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'da İnternet Altyapı Ve Port Sorunu: Çözüm Bekliyorum

22 Haziran 2025 12:28
Enes sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 10:01

05 Ocak 2025 01:17