Türk Telekom'da E-Sim Kabusu

Ayşegül
14 Kasım 2024 11:41

Yaklaşık 10 ay önce hattım şirket tarafından Türk Telekom'a taşındı. Yeni sim kartım ne yazık ki çalışmadı, birkaç sim kart denemesinden sonra e-sim'e geçtim. Bu süreçte müşteri temsilcileri, hatla ilgili sorun olmadığını, telefonumla ilgili olabileceğini söylediler. Nasıl oluyorsa başka hatlarda sorun olmuyor. Bunların hattında telefonum sorun çıkarıyor :) E-sim'e geçtikten sonra da hattımı yarı zamanlı kullanabildim; ben arama yapabiliyorum ancak biri beni aramaya çalıştığında telefonum kapalı gözüküyor. Aylardır buna çözüm bulunamadı! Ve dalga geçer gibi hattınızda bir sorun gözükmüyor, bütün kontrollerimizi yaptık, her şey normal cevabını alıyorum. Şimdi telefonumu değiştirdim ve yeni telefonuma e-sim'i geçiremiyorum. Müşteri hizmetleri bayi için yanlış adres veriyor. İçerenköy'deki genel merkezlerine gittiğimde de yardımcı olmadılar. İlgisiz bir firma. Şirket hattı olmasa bir gün bile kullanmazdım. Süre bitsin diye gün sayıyorum. Çok kötü bir firma, bir daha asla kullanmayacağım. Bu kadar müşterisine değer vermeyen, ilgilenmeyen bir firma görmedim. İletişim kurmak için hizmet veren firmadan aylardır sağlıklı bir iletişim hizmeti alamadım.

07 Haziran 2024 23:05

06 Temmuz 2025 04:06
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Yeni SIM Kart Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi

20 Haziran 2025 16:43
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom E Sime Geçemiyorum

28 Ağustos 2024 01:11
Burak sonuçtan hiç memnun değil

E-sim Bilgileri İletilmedi, Hattımı Kullanamıyorum

01 Temmuz 2025 08:08