Ali sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'un İnternet Transferinde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Maliyetler

30 Ekim 2024 17:38

1 Haftadır Türk Telekom internetimi yeni taşındığım evime transfer edemedim. Transfer için benden 600 TL civarında ücret alan firma 1 haftadır internetimi taşımayı beceremedi. Evime gelen Türk Telekom teknik destek ekibi evimde Fiber kablo olmadığını, elektrikçi çağırıp kabloyu bağlamam gerektiğini söyledi. Elektrikçi çağırdım ve evime gelen elektrik ustası evimde fiber kablosu olduğunu, kablo çekmeme gerek olmadığını söyledi ve 1000 TL ücret alıp gitti. Şimdi tekrardan randevu alıp evime teknik destek ekibi yönlendirilmesini talep ediyorum ancak müşteri hizmetleri ya sistem olmadığını söylüyor, ya bir önceki müşteri temsilcisisin randevuyu güncellemeyi unuttuğunu belirterek çözüm hariç her türlü seçeneği sunuyor. Bunlar yüzünden Hem cebimden gereksiz yere bir ton para çıktı hem de hala internetimi transfer edemedim. Teknolojik olarak geride kalmış bir teknoloji şirketi.

Ali
Ali
06 Kasım 2024 11:09

2 haftadan uzun bir zaman oldu. Hala çözüm bulamadılar. Resmen şirketi kapatıp gitmişler gibi hareket ediyorlar. Mağduriyetten başka hiçbir işe yaramıyorlar.

04 Haziran 2024 17:28

02 Kasım 2024 14:12

03 Ağustos 2023 10:24
Türk Telekom'un Yaşattığı Mağduriyet!

Türk Telekom Nakil Sürecinde Yaşanan Hizmet Eksikliği Ve Mağduriyet

Necmettin