Gökalp sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'un Nakil İşlemi Ve Altyapı Sorunu

17 Kasım 2024 04:42

Yaklaşık 2 ay önce evimi taşıdım. Türk Telekom'a gidip nakil işlemi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. Nakil işlemimi gerçekleştirmek için yeni adresimin altyapısı olmadığını ve port'un dolu olduğunu söylediler. Ben de altyapının yenilenmesini ve port'un yenilenmesi ve genişletilmesi için ricada bulundum. Bana ekiplerimiz gelecek ve problemi çözeceklerini söylediler. 2 ay oldu, hâlâ ne gelen var ne giden. 3 kez şubeye gittim, şikayet oluşturulduğunu söylediler. 2 aydır ne arayan ne de soran oldu. Nasıl hizmet veriyorsunuz? Port nasıl dolu olabilir? Benim bir önceki evimde 1000 Mbps internetim vardı, burada 100 Mbps olur, en fazla dediler. 900 Mbps kaybım olacak dedim, yapılacak bir şey olmadığını söyleyip ötelediler. Utanmadan bana fatura çıkartıp duruyorlar. Kullanmadığım internete para ödüyorum, mahkemeye vereceğim. Böyle kötü bir hizmet görmedim. Türk Telekom yüzünden 2000 TL'den fazla telefon faturası geliyor. Mobil internetini kullanmaktan harap oldum. Mağdur eden bir firma, yazıklar olsun. Altyapı yapmazlar, aramazlar, problemimi çözmezler. CİMER'e şikayet edeceğim, gerekirse mahkemeye vereceğim. Yeter, ayıp be.

07 Aralık 2023 16:07

28 Şubat 2024 15:59