Turkcell Altyapı Çalışması Nedeniyle İnternet Kesintisi Ve İletişim Sorunları

02 Kasım 2024 13:09

31 ekimde işten eve geldiğimde internetin olmadığını fark ettim. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım kablo sök tak işlemi yaptırdıktan sonra teknik ekip yönlendiriyorum diyerek telefonu kapattık. Ertesi gün saat 9.38 de arandığımı ancak ulaşılamadığımı iddia ettiler. -ki böyle bir durum olmadı- 1 Kasım akşamında tekrar müşteri hizmetlerini aradım sesli yanıt sisteminde talebinizin durumunu öğrenmek isterseniz kısmında randevu talebiniz alınmıştır dedi ki ben bir randevu talep etmedim. Meğer lokasyonda altyapı çalışması varmış ve bize bilgi verilmemiş evde olanların kablolarını değiştirmiş olmayanlar mağdur. Bugün 2 Kasım ve hala sorun devam ediyor. Hiçbir muhatap yok, internet yok, TV+ yok. Bu hafta okullarda yazılı haftası ve biz öğretmeniz. Acilen sorunun çözülmesini bekliyoruz.

05 Kasım 2024 12:01

Sümernet eçm 31 ekimde fiber altyapı kurma bahanesiyle (! ) İnternet kablolarını koparmış ve 5 Kasım tarihi itibariyle hala onarımını yapmamıştır. Defalarca Turkcell müşteri hizmetlerini aramama rağmen sorun hala çözülmedi. Aynı binaya gelip bizim dairemizin işlemini yapmıyorlar. Arayıp randevu alınması gerektiğini söyleyip işlem yapmıyor üstelik randevu talebini 3 gün önce aldım fakat ısrarla randevu vermiyorlar. 6 gündür internetimiz ve TV+ kullanamıyoruz. Sorunu çözemeyeceklerse tarafımıza bilgi versinler ve biz de sözleşmeyi fesedelim.

03 Kasım 2024 07:45 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

03 Kasım 2024 13:33

Turkcell ailesi olarak 4 gündür şikayetimle ilgilenip geri dönüş yapacağınızı söylüyorsunuz zaten. Önce sümernet bayiniz ile iletişime geçin ve kabloları haber vermeden neden kestiklerini sorun? Bayiniz sümernet telefonlara dahi cevap vermiyor.

04 Kasım 2024 09:34

Merhaba Zeynep Hanım, Bağlantınızın kontrolü için ekiplerimize iletilen arıza kaydınızın çözüm aşamasında olduğunu görüyoruz. Ekiplerimizin müdahalesi tamamlandığında alınacak aksiyon hakkında size detaylı bilgi verilecektir. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, TV+

05 Kasım 2024 12:02

6 gündür çözüm aşamasında olduğunu söylüyorsunuz ancak yapabildiğiniz hiçbir şey yok.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 21:19
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 10:54

21 Ekim 2023 14:34

08 Ekim 2024 23:24
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 12:28

Turkcell TV+ Kategorileri