Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Abonelik Ücreti Ve İptal Sorunu

26 Aralık 2024 02:46

Turkcell TV Plus uygulaması abonelik işlemi gerçekleştirirken 359,88 TL olarak yıllık abonelik sistemde gözükmekteydi ancak sonrasında kredi kartımdan gelen mesajla çekilen miktarın 1599,98 TL olduğunu fark ettim ve iptalini istedim. Buradaki kişiler, kurumdaki kişiler bunu iptal edemeyeceklerini, kullanım yapıldığını belirttiler. Sistemde TV Plus kayıtlı cihazlar vardır ancak ben bununla ilgili kullanım yapılıp yapılmadığını bilemem. Kullanıldıysa da bunu 24 saat içerisinde ben talep ediyorum. Bunun iptali kendileri tarafından yapılması gerekiyor çünkü bu benim yasal hakkımdır. Ben hizmet almak zorunda değilim. Bu firmadan teşekkürler.

26 Aralık 2024 10:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

26 Aralık 2024 10:58

Merhaba Burak Bey, Konu ile ilgili gerekli incelemeler tamamlanmış ve 26.12.2024'de ilgili ekibimizce bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Burak
Burak
05 Ocak 2025 13:25

Memnun değilim paramı iade etmediler yanlış işlem yaptılar ve ödeme bilgisindeki bilgileri değiştirmeden paramı çekip ondan sonra iadesini gerçekleştirmediler sonradan değiştirdiler ben de kayıt alamadım ondan dolayı da iadesini de yapmadılar yani bir kandırma söz konusu bunun belgesini de çıktısını alamıyorum çünkü böyle bir ekran görüntüsü alamadım bir anlık oldu çünkü ondan dolayı da görüntü alamadım

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 16:24

26 Ağustos 2025 20:35