Cihat sonuçtan memnun

01 Temmuz 2024 10:34
Cihat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Onayım olmadan Ankara-Sincan-Saraycık şubesindeki 2360-51551324-5005 numaralı hesabımdan 6312,96 TL para çekildi. Kaskosunu daha önce yaptırdığım araç için 5687***57 poliçe no için tekrar kasko yaptılar. Şu an aracımın 2 adet kaskosu var. Telefonda kimse ile görüşemiyorum. Banka sigorta şirketine yönlendiriyor. Sigorta şirketi mobil bankacılığa yönlendiriyor. Mobil bankacılıktan şikayet yazıyorum bu sefer ilgili sigorta acentesiyle görüşün diyor. Paramın tarafıma iadesi ve kasko iptali yapılmaz ise tüm yasal haklarımı kullanacağım. Gereğini arz ediyorum.

02 Temmuz 2024 08:37 (Şikayetten 22 saat sonra)
04 Temmuz 2024 09:28

Kendi yaptırdığım kaskoya daini mürtehin olarak kredi çektiğim banka şubesini ekletip poliçenin kopyasını banka şubesine ilettim ve Türkiye Sigortanın onayım olmadan yaptırdığı kaskoyu iptal ettirdim fakat param hala hesabıma yatmadı. Tüm bunların yerine önceden aransaydım, sigorta şartlarını konuşsaydık, ek hesabımdan çekmek yerine kredi kartıma taksit yapsaydınız hiç bu kadar uğraşmayacaktım. 3-5 kuruş için değil beni hiçe sayarak yaptığınız işlem için uğraştım. Hesaplarımı kontrol etmesem belki de hiç farkına varmayacaktım. Para iademin bir an önce yapılması konusunda gereğini arz ediyorum.

04 Temmuz 2024 09:30

Param iade edildi herkese iyi çalışmalar diliyorum.

12 Temmuz 2024 19:09

Teşekkür ederim

Onayım Olmadan Kasko Poliçesi Yenilendi

17 Mayıs 2025 10:10
Toprak sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 17:29
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 14:46

29 Temmuz 2024 13:19