Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta'nın Sağlık Sigortası Hayal Kırıklığı

24 Ekim 2024 18:30

Türkiye sigorta dan bebeğim için özel sağlık sigortası yaptırdık. Eşime bağlı olarak yaptırdığımız bu sigorta hiçbir şey karşılamayacak sanırım. Hangi doktoru sorsak karşılamıyor. Ayrıca bebeğimin kalça çıkığı ultrasonunu karşılamadı. Yani devletin zorunlu tuttuğu şeyi biz sigortaya rağmen para verip ödedik. Ben başka bir sigortadan (Anadolu) tamamlayıcı kullanıyorum yıllardır ve neredeyse hiçbir ücret ödemedim. Hatta bir kere ödediğim ücreti hiçbir talep oluşturmamama rağmen 3 ay sonra hesap numarası isteyip bana ilettiler. Fakat ben Türkiye sigortaya şikayet oluşturmama rağmen bana açıklama için bile dönüş yapılmadı. Kısaca yaptırdık. Mecbur eşime bağlı olarak ama bebekten bulduğum ilk fırsatta iptali gerçekleştirip kendi sigorta şirketime ekleyeceğim onları da. Siz bence bunlarla uğraşmayın. Baştan vazgeçin.

25 Ekim 2024 08:41 (Şikayetten 14 saat sonra)
25 Ekim 2024 09:51

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

Kübra
Kübra
26 Ekim 2024 11:19

Mağdur kişi dediğiniz benim 3 aylık bebeğim. Buraya girip şikayet mi yazmasını bekliyorsunuz? Yoksa ona mı açıklama yapmak istiyorsunuz çok komik.

28 Ekim 2024 10:34
30 Ekim 2024 13:47

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 16:52
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 10:04

14 Mayıs 2025 10:09

21 Mayıs 2024 12:01
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 20:36
Türkiye Sigorta Şirketinin Tahlilleri Karşılamaması