VakıfBank Sigorta Anlaşmazlığı: Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Yüksek Maliyetler

14 Aralık 2024 13:49

VakıfBank ile anlaşmanıza ve iyi olduğuna güvenip sigorta yaptırdım. Yaptırmadan öncesi gözlük kullandığımı belirttim sigorta şirketinde çalışan beyefendi sorun olmayacağını belirtti. Bende kullanıyorum ameliyat olmadığınız sürece sorun yok dedi. İlk göz doktoruna gittim sigorta red verdi. 1200₺ borç ödemek zorunda kaldım. Zaten işsizim mağdurum. Bugün kardiyoloji doktoruna gittim EKG çektirdi 3000₺ fiyat çıkardılar. Böyle bir saçmalık olur mu? Müşteri hizmetlerinden de ulaşamıyorum size. Mağdurum gerçekten. Kızımda aynı şekilde gözlük kullanmadığı tedavi almadığı halde o da 1200₺ ödedi. Dava açacağım ücret iadesi istiyoruz.

15 Aralık 2024 13:45

16 Aralık 2024 08:03 (Şikayetten 1 gün sonra)
18 Aralık 2024 10:52

Türkiye Sigorta İle Hayal Kırıklığı: Çocuk Sigortasında Sorunlar

29 Kasım 2024 16:16
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 16:06
Suat sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 12:15

29 Ocak 2024 15:57