Tolga sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet İzinsiz Hat İptali

27 Eylül 2024 19:00

TurkNet müşterisiyim. Taşındığım için internet hattımın taşınmasını istedim. Altyapı desteklemediği için önce eski evimdeki interneti kapatmam, sonra yeni evdeki internet için başvuru yapmam gerektiği söylendi. Bu işlem ile 5 gün boyunca eski hattımda internetin devam edeceği, 5 gün sonunda hattın kesileceği söylendi. 2 gün daha eski evde kalacağım ve internet ihtiyacım olduğu için teyit etmek istedim. İstenirse 2 gün sonra da bu işlemi yapabileceğimi söyledim. Bana böyle bir şeye gerek olmadığı ve 5 gün internet kullanımımın devam edeceği söylendi. Bu şekilde iptal talebi ve başvuru talebim oluşturuldu. Ardından yaklaşık bir saat içinde ikinci bir aramayla iptal ve başvuru talebimin olduğu söylendi. Taşındığım için böyle bir durum olduğunu belirtip onayladım. Sonrasında yeni başvurum için gerekli işlemleri yaparak görüşmeyi sonlandırdık. Birkaç saat sonra eve döndüğümde internetimin kesilmiş olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için defalarca kez arama yaptım. Eski hattım üzerinden işlem yapmaya çalıştığımda telefon kapandı. Yenisi üzerinden yapmaya çalıştığımda ise sadece aktivasyon birimine yönlendirildim. O birimlerle yaptığım ilk 5-6 görüşmede yanlış yönlendirmeler sonucu görüşmeler tekrar tekrar sonlandırıldı. En son yaptığım görüşmede destek alabilmem için yalnızca online destek hattını kullanabileceğim söylendi ve buradan destek isteği/şikayet oluşturdum. Daha sonra yapılan dönüşte de iptal işleminin gerçekleştiği ve geri alınamayacağı, acil internet ihtiyacım olsa dahi bunun verilemeyeceği söylendi. Durumu anlattım, görüşmeler dinlenip gerekli işlemler yapılacaktır dendi. Ben TurkNet'ten daha açık, net ve garantici bir şekilde her şeyi detaylı olarak konuşurken TurkNet'in bu şekilde amatörce yönlendirmeler yaparak sonucunda da beni acil internet ihtiyacıma rağmen internetsiz bırakması kabul edilemez. Gerekli olan her ortamda hakkımı arayıp, gerekli cezaların verilmesini, ihtiyacımın karşılanmasını sağlayacağım.

29 Eylül 2024 11:17

Konu ile ilgili herhangi bir geri dönüş yapılmadığı için TurkNet ile tekrar iletişime geçtim. Bana herhangi bir geri dönüş talimatı olmadığını, sadece hatalı bir personel varsa onunla ilgili işlem yapacaklarını söylediler. Tekrar tekrar sormama rağmen de benim mağduriyetim ile alakalı TurkNet'in herhangi bir işlem yapmayacağını, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceğimi söylediler. Bir şey yapabilme yetkisi olan arkadaşlarla görüşebilmenin tek yolunun bu olduğunu söylediler. Ellerinden geldiği kadar çok insanı mağdur etmeyi ve ortada bırakmayı hedefleyen TurkNet'i buradan tebrik ediyorum.

Rumet
20 Ağustos 2024 21:51

Mahmut
28 Mayıs 2025 14:10

Algan
31 Ağustos 2024 20:04

Ayberk
29 Ocak 2024 11:46
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
01 Temmuz 2024 17:12