TÜVTÜRK Sorun Park Klimalarımı

Abdurrahman
06 Ağustos 2024 04:59

Bugüne kadar kalmayan park klimaları bugün neden sorun olmaya başladı ve neden muayene alınmıyor? Muayenesine girer, ağır kusurlu olarak çıkış yapar. Park kliması 2024 Ağustos ayında üretildi de TÜV'ün yeni mi haberi oldu yoksa TÜVTÜRK yeni mi çalışmaya başladı? Sonradan takılan webastoyu da bırakın o zaman. Birisi hem mazot hem elektrik ile çalışırken, içinde ateş yanarken park klimasının sadece elektrik ile çalıştığını söylemek isterim. Ana cereyan kablolarından güç alınıp bir sorun tehlike durumu olmuş olsa evet haklısınız ama aküden sigorta eşliğinde bu klimalar kullanılıyor. Bırakın artık insanları saçma sapan şeylerden bırakmayı; teneke parçalarında ömrümüz geçiyor ve bundan şikayetçi değilim. Kendi adıma söylüyorum, geceleri yol gitmek zorunda kalıp gündüz sıcakta uyuyamayan, klima ile 2 saat uyku uyuyup yola devam etmek zorunda olan birçok meslektaşım var. Aracın frenine, yürürüne, yanmayan lambasına, trafiği tehlikeye sokacak gibi durumları kontrol edeceğinize saçma sapan şeylerden bırakıyorsunuz. Artık insanların yakasından çekin elinizi.

06 Ağustos 2024 04:36

Bugüne kadar geçen park klimaları neden bugün sorun teşkil ediyor anaceyran kablolarıyla veya elektrik aksamı ile oynanmış olsa doğru söyleniyor aküden sigorta eşliğinde kullanılıyor ve bu soğutucu için neden böyle bir şey isteniyor o zaman webasto içinde proje isteyin yürülükte böyle bir şey görmedim ve bu tavan klimalarının projesini çizecek kimsede yok madem Tüvtürk çok çalışıyor bu zamana kadar neredeydi park kliması 2024 yılının yaz ayında mı üretildi bizim mi haberimiz yok, yoksa Tüvtürk yeni mi çalışmaya başladı artık insanları saçma sapan şeylerden bırakacağınıza araçların yürürüne frenine yanmayan lambasına trafiği tehlikeye atacak vb. Şeyleri kontrol edin

06 Ağustos 2024 14:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Yine Tüvtürk Yine Bela

29 Temmuz 2024 19:38
Yine Tüvtürk Yine Bela

06 Ağustos 2024 21:15

07 Ağustos 2024 05:14

Araç Üstü Tavan Kliması Tüvtürk

07 Ağustos 2024 01:08

Muayene Kriterleri Değişti Mi? Araç Neden Geçmiyor?

29 Ocak 2025 21:17
Muayene Kriterleri Değişti Mi? Araç Neden Geçmiyor?

TÜVTÜRK Kategorileri