Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Üniversite Araştırma Hastanesindeki Dermatoloji Polikliniği Deneyimi

26 Nisan 2024 12:44

Hayatımda gördüğüm en kötü doktor. Yanından çıktığımdan beri sinirim bozulduğu için ağlıyorum. Vücudumda çıkan lezyonlar için Bursa'daki çoğu özel hastanede tedavi gördüm yaklaşık 4 aydır gitmediğim yer kalmadı. Kendi doktorum kortizon iğne tedavisi, merhemler, haplar aşamalı olarak bütün tedavileri sırasıyla uyguladı ama tedavi sonuç vermedi. Aynı zamanda Sedef hastalığımda var. Doktorum bana Uludağ Üniversitesi Araştırma Hastanesine gitmem gerektiğini en son tedavinin Puva (Işın) tedavisi olduğunu bu cihazında Bursa'da yalnızca Uludağ Üniversitesi Araştırma Hastanesinde olduğunu söyledi. Aylardır S***** Bey'e olan randevumu bekledim. Bugün uzun bekleyişimin sonunda randevu günüm geldiğinde sevinerek sonunda bir çare bulunacak ümidi ile gittim. S***** Beyin odasına girdiğim anda 2 senedir Sedef hastalığımın olduğunu, bu dönemde ise 4 aydır vücudumun her yerinde kırmızı çevresi kan toplayan lezyonlarım olduğunu anlattım. Fotoğraflarımın ve tahlil sonuçlarımın, Patoloji sonuçlarımın hepsini telefonuma kaydetmiştim. S***** Bey’e gösterdiğimde parmağıyla telefonumda iki ileri yaptı yalnızca iki fotoğrafa baktı ve asla diğer hiçbir fotoğrafımı ve tahlil sonucumu incelemedi. Vücuduma bakmadı bile. Ciddi olarak asla hiçbir lekeme hiçbir yarama bakmadı. Ben size ne için ücret ödedim vücuduma hiç bakmayacaksanız dediğimde ise tam olarak e geç bakayım o zaman cevabıyla karşılaştım. Patoloji sonucumda pl-eva teşhisi konulduğunu söylediğimde tam olarak ‘’Senin bu uydurma senaryon pl-eva öyle bir hastalık değil ’’ cevabını aldım. ‘’Lezyonların tekrar çıktığında gel. Geç karşı odaya biyopsi ver o zaman ‘’ dedi. Vücudumdaki lezyonların çıkmasının ve bir anda 1 saat içinde bile kaybolabildiğini benim elimde kontrolümde olmadığını anlattım. ‘’e kortizon mu yazıyım sana? ’’ dedi. Karşısında 5dk boyunca bütün tedavilerin uygulandığını kortizon tedavisinin de uygulandığını sonuç vermediğini söylememe rağmen dalga geçer gibi kortizon mu yazıyım dedi. Hastasını dinlemiyor ve sürekli e cevabı veriyor. Sedyeye alıp beni incelemedi bile. Boşu boşuna paramı zamanımı harcadığım için çok çok üzgünüm. İş yerimle sorun yaşayarak zar zor izin alarak gelip hastanede 1 saat sıra bekledim. Bu adam için hem de. Uludağ Üniversitesi Araştırma Hastanesi Bursa'nın en teşekküllü hastanesidir. Hastalığına bir çare bulamayan hastalar en son çare oraya aylarca randevu sırası bekleyerek giderler. Böyle bir hastanede böyle bir doktorun ne işi var anlamış değilim. Hayatımın şokunu yaşadım.

Yorumlar (7)

Çiçek
Çiçek

Hanımefendi aynı sorun bende de var gibi çözüm bulabildiniz mi ya da teşhis konuldu mu cildinizdeki soruna?

Hüden

Çok geçmiş olsun. Bana kortizon iğne hap şeklinde verdiler hiçbir etkisi olmadı maalesef geçirmedi sadece kilo aldım ilaçlar yüzünden. Güneş ışığı inanılmaz iyi geliyor bol bol güneşlenmek gerekli onun dışında hastanede puva tedavisi alabilirsiniz ben mart ayının sonunda atlattım kendi kendime güneşlenerek güneş ışığı ile

Yusuf
Yusuf

Hanımefendi çok çok geçmiş olsun öncelikle... Size bir doktor önereceğim Gaziantep te prof dr. Hüseyin Serhat inalöz bu hocayı şiddetle gitmeniz yinede rabbim şifa versin size

Handan

Güneş kremi koruyucu olarak solante önermişti (fondöten renkli olanı) benim cildim açık renkli olduğu için bunu önermisti. Lekeleri göstermiyordu. Kendinizi iyi hissettiriyor ayrıca.

Handan

Merhaba, fotoğraflara bakınca roza (gül) hastalığına benziyor. Fotoğraflara bakınca. Yanma, kaşıntı yapıyordu. Ben de geçirdim. 1 gecede çıktı. Hemen kurtulamamıştim. Stres, üzüntü, güneş, baharat, sıcak yiyecek içecek tetikliyor. Kortizonlu ilacı, merhemi uzun süre kullanmam önerilmedi zararı varmış. Benim şu an kontrol altında. Dr... Un dediklerini uygulamaya çalışıyorum. Benim 2016 da rahmetli Dr... Kolsuz Agop teşhisi koymuştu. Çok hastane gezmiştim, ilaç vs.

Handan

Kortizon karışımı bende kullanmıştım eczanede yapılan bir karışimdi, ama uzun sürede kullanımının zararlı olduğunu öğrendim Dr. Dan, ilaç yüzde tüylenmede yapıyordu. 1 Dr. Vardı o bırakmamı söyledi başka önerilerde bulundu. Çok tedavi denemiştim. Güneş kremini mutlaka kullan demişti. Şu anda kabarma, leke yok. Sadece bazen sıcakta kızarma oluyor. Yedikleriniz, günéş, sıcak (guda, güneş, banyo, sıcak ortam) hepsi etkiliyor.

Hüden

Merhaba daha önce gül hastalığını atlattım. Yüzümdekiler şu an geçti ama hepsinin lekesi kaldı koyu şekilde. Kortizonlu merhem kullanıyorum ama cildi çok incelttiği için endişeliyim.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Nefroloji Doktorunun Saygısızlığı!

05 Temmuz 2024 22:12
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Doktor Memnuniyetsizliği

21 Mart 2024 13:40