Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Ümran Tıp Merkezi Yanlış Göz Muayenesi Ve Hastanenin İlgisizliği!

27 Haziran 2024 18:07

30.05.2024 tarihinde göz muayenesi için Ümran Tıp Merkezi’nde ***** adlı doktora başvurdum. Muayene sonucunda doktor sağ ve sol gözümde birer derece miyop artışı olduğunu, astigmatımın ise -0.25 derece olduğunu söyledi ve bu şekilde reçete yazdı. Verilen reçete doğrultusunda 7350 TL vererek gözlük yaptırdım. Fakat yeni gözlüğü kullandığımda eski gözlüğümle yakını daha net gördüğümü, uzakta ise kısmi bir iyileşme olduğunu, yine de harflerin etrafında rahatsız edici bir durum hissettiğimi fark ettim. Kontrol muayenesine giderek durumu ****’e bildirdim. Yeniden muayene yapmasını istedim. Doktor, yanlış ölçüm yapmadığını ve yeniden muayene yapmayacağını bildirdi. Bunun üzerine A*** Hastanesi’ne gittim. Hiçbir şey söylemeden yeniden muayene oldum. Burada verilen reçete **Bey’in reçetesinden farklı çıktı. **** Bey astigmatımı -0,75 yerine -0,25 yazmış. Sağ göz miyobum -4,75 olması gerekirken -5,50; sol göz miyobum da -3,75 olması gerekirken -4,50 olarak reçete edilmiş. Yeni verilen reçete ile yeniden ücret ödeyerek gözlük yaptırdım. Bu sefer gözlükçü indirim yaptı ve 3000 TL ücretle yeni gözlükleri hazırlayıp teslim etti. Bu yeni gözlüklerle daha iyi gördüğümü fark ettim. Bu durumu Ümran Tıp Merkezi’ne bir dilekçe ile bildirdim ve zararımın tazmin edilmesini istedim. Hasta hakları birimi, diğer göz doktorları olan ****’ın da muayene etmesini istediklerini söylediler.**** Bey’e muayene oldum. O da bir mağduriyet oluştuğunu ve zararımın tazmin edilmesi için hastane yönetimi ile görüşeceğini söyledi. Onlardan ikinci sefer ödediğim 3000 TL ile 600 TL muayene ücretini istediğimi ilettim. Hasta hakları birimi hastane yönetimi tarafından aranacağımı söylediler. Fakat o günden sonra birkaç defa telefonla ve yüz yüze görüşmeme rağmen dönüş sağlanmadı ve ücret ödemesi de yapılmadı. 3600 TL zararımın yasal faizi ile birlikte ödenmesini istiyorum.

profile profile profile

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi Yanlış Muayene Sonucu Mağduriyet

01 Ekim 2024 00:31

Yanlış Göz Derecesi Ve İlgisiz Doktor

01 Kasım 2024 21:59
Mediha sonuçtan hiç memnun değil

Gözlük Reçetesi Sonrası Görme Kaybı Ve Çözüm Bulunamaması

10 Temmuz 2025 21:49
Önder sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 13:52