Nur sonuçtan memnun

Venatura Nın Yutulmayan Hapları!

21 Eylül 2023 12:58

Venatura marka magnezyum makat aldım ve haplar aşırı büyük kırarak içtim. Sorunca da kırmayın dediler -- haplar çarpıntı yapmaya başladı artık- belirttim ve cevap vermiyorlar ben para iademi istiyorum. Ürün yan etkisi ve büyüklüğü ile daha fazla boğulmayacağız!

Merhaba, genel yorumları okurken denk geldi yorumunuz, eczacılık öğrencisiyim, ilaçları bölüp kullanmadan önce mutlaka sormalısınız en azından bir eczaneye, çünkü ölümünüze sebep olabilir, birçok ilaç etken maddesini mide asidinden korumak için özel kılıflarla kaplıdır, ve başka yardımcı maddeler de vardır, bu tarz kılıfın içerisindeki maddeler ağzınızla ya da midenizle direk temas ederse veya mideyi geçtikten sonra serbest kalması gereken madde böldüğünüz için midede serbest kalıp, mide asidiyle tepkimesi sonucu istenmeyebilecek başka değişimlere neden olabilir bu da kalp çarpıntısına neden olabilir. O yüzden mahallenizdeki eczacınıza telefon ederek bile sorabilirsiniz. (numaraları internette olabilir) Allah'a emanet cümleten...

Nur

Peki bu venatura magzenyımu kırılarak içilir mi?

Rica ederim, siz iyi olun yeter. Bir de ecza deposunda sadece hastane veya eczaneye ilaç veriliyor diye biliyorum, venaturanın kendi sitesinde de satış yerlerinin eczane olduğu yazıyor ve eczanede yoksa o eczane ilaç deposundan getirtebilir tarzı bir şey yazıyordu, yani internetteki satışların bu tarz ürünler için özellikle, sahte veya daha ucuz malzemeli karışım olabilir.

Nur

Teşekkürler bir kırmayın diyorlar bir kırın bir şey olma diyorlar ama kalp ağrısı yapmaya başladı ne olacak bu haplar.

Venatura Takviye Ürünleri Sonrası Baş Ve Vücut Ağrılarında Artış

25 Ekim 2025 13:19