Burak sonuçtan çok memnun

Vestel Klima Servis Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

03 Aralık 2024 11:59
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü ilgilerinden dolayı Vestel müşteri hizmetlerine ve Vestel Antalya servisine teşekkür ederim.”

Bundan yaklaşık üç yıl önce Vestel bayiden 15 binlik Vestel klima aldım. Ekstra garanti uzatma paketim de vardı. Garanti uzatma paketi dahilinde bir seferlik klima bakım ve temizlik hakkım vardı. Birinci yılın sonunda, o hakkım dolmadan önce servisi aradım, klimayı temizlemesi açısından. Gelen servis klimamın temiz olduğunu, bakıma ihtiyacı olmadığını söyledi. Dışarıdan bakarak, yani sadece kapağı açıp baktı. Ondan sonra, bir sonraki yıl yaza girerken klimanın tam soğutmadığını gördüm. Çok önemsemedim, yaz boyunca bu şekilde az kullanmaya veya kullanmamaya çalıştım. Zaten yaz bitiminde havalar serinlediği için klima kullanmaya gerek kalmamıştı. Kışa girerken sıcak modda çalıştırdım fakat bu sefer de ısıtmadığını gördüm. Yetkili servisi arayarak arıza kaydı oluşturdum, 'ısıtmıyor, soğutmuyor' diye. Gelen servis, klimanın bakım yapılmasını, içinin pis olduğunu, filtrelerin temizlenmesi gerektiğini söyledi. Bunun da ücretli olduğunu belirtti. Ben de kabul ettim ve bir hafta sonrasına, izin günüme kayıt oluşturdum. Daha önceden kullanamadığım yetkili servisin gelerek klimanızı temizleyerek gittiği hakkımı Vestel müşteri hizmetlerini arayarak dile getirdim, şikayette bulundum. Müşteri memnuniyeti adına bu konuyu çözebileceklerini düşünerek güvenerek aradım fakat öyle bir şey maalesef olmadı. Bugün geri dönüş yaptılar. Genel merkezdeki yetkililer, bir yılı geçtiği için bu talebi kabul etmediklerini, bu konuda yardımcı olamayacaklarını dile getirdiler. Ben de müşteri olarak kullanmadığım hakkın bu şekilde yanmasına, yetkili servisin gelip de hiçbir işlem yapmadan gitmesine razı olmadım. Israrla şikayetimi dile getirdim ve kabul edilmedi. Şunu söylemek istiyorum: Vestel müşteri hizmetleri hiçbir şekilde müşterisine destek olmuyor. Müşteri memnuniyeti sağlamıyor. Arıyorlar, 'Özür dileriz, uğraştık ama yapamadık' deyip geçiyorlar. Vestel'e güvenip ikinci defa evime klima aldığım halde şu anda inanın çok pişmanım. Keşke almasaydım, keşke hiçbir şekilde güvenmeseydim. Bu markayı herkesi dinleyip başka marka alsaydım, inanın şu an gerçekten çok pişmanım ve Vestel müşteri hizmetlerinden hiçbir şekilde müşterisine yardımcı olmadığını, destek olmadığını bir kez daha gördüm.

04 Aralık 2024 14:53 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Aralık 2024 15:21

Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Züleyha
07 Mart 2025 21:42
Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Mağduriyeti - Kurulum

Birkan
14 Haziran 2024 11:28
Vestel Klima Mağduriyeti - Kurulum
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
10 Ağustos 2024 13:41