İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Modem İadesine Rağmen Fatura Sorunu

Modem İadesine Rağmen Fatura Sorunu
30 Aralık 2024 18:25

05 Şubat 13:15

23 Ocak 14:48

Daha önce Vodafone netten evime internet çektim. Bir yıl sonra internetimi iptal ettirdim ve baktım ki tarafıma bir fatura yansıtılmış. Bunun sebebini sorduğumda ise modemi iade etmediğiniz için modem ücreti dediler. Ve daha sonra modem iade işlemini yaptığınız takdirde sizin bu faturanızı sileceğiz dediler. Yaklaşık bir aydır modemlerini onlara kargo yolu ile gönderdiğim halde hala bana yazılan asılsız fatura iptal edilmiş değil. Ben Vodafone'dan çok şikayetçiyim. Mümkünse birkaç defa düşünerek Vodafone'dan internet bağlayın ben mağdur oldum siz bu durumu yaşamayın. Teşekkürler

14 Ocak 14:13

Vodafone Net ev interneti internetimi iptal ettim. Daha sonra sonra modemleri kiralık olduğu için bir fatura çıkardılar. Onları aradığımda ise modeminizi bize gönderme durumunda yazılmış olan faturayı sileceklerini söylediler. Modemlerini iade ettim. Modemlerini iade ettiğim halde hala fatura silinmiş değil ve sürekli olarak mesaj alıyorum. Konuya bir müdahale edin Vodafone şirketi bıktık artık sizin bu işleri başınızdan salmasından ayıptır yani sizinle gerçek anlamda mahkemelik olmak istemiyorum ama beni buna zorluyorsunuz

14 Ocak 13:48

Vodafone Net ev interneti internetimi iptal ettim. Daha sonra sonra modemleri kiralık olduğu için bir fatura çıkardılar. Onları aradığımda ise modeminizi bize gönderme durumunda yazılmış olan faturayı sileceklerini söylediler. Modemlerini iade ettim. Modemlerini iade ettiğim halde hala fatura silinmiş değil ve sürekli olarak mesaj almaktayım. Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Bu durum böyle devam ederse mahkemeye vereceğimi belirtmek isterim.

Ek
30 Aralık 2024 21:20 (Şikayetten 2 saat sonra)
02 Ocak 13:52

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

İbrahim
02 Ocak 13:57

Nasıl ulaşamadınız hocam. Bana ulaştı yetkilileriniz. Doğrudur öyle bir yanlışlık olmuş dediler. En kısa zamanda çözeceklerini söylediler

13 Nisan 16:25
İade Edilen Modem Ücreti Faturada Hala Görünüyor
Selvanur sonuçtan çok memnun

20 Mayıs 2024 16:13
"Yetkili arkadaşlar irtibata geçtiler ve sorunumu çözdüler işlerini yetine getirip ilgilendikleri için teşekkür ediyorum"
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 16:33

07 Mart 2024 14:30