Nurcan sonuçtan çok memnun

Vodafone Net Nakil İşlemi Sürekli Gecikiyor Ve İlgisizlikle Karşılaşıyoruz

25 Ekim 2024 21:06

Vodafone Net den 16.102024 tarihinde hizmet numarası 18576292 olan evde internet nakil işlemine başvurduk. 2 3 kere iptal olup yeniden nakil başvurusunda bulunduk. Sürekli yarin ekipler arayıp randevu vereceklerini söylüyorlar ama hiç ekipten arayıp soran yok. Binada altyapı olduğuna rağmen ilgilenen yok. Merkezde yaşadığımıza rağmen ilgilenmeyip nakil işlemini uzatılıyor. Müşteri hizmetleri arıyoruz sürekli aciliyet belirtiyoruz 48 saat içinde arayacaklarını söylüyorlar. Ama ne arayan ne soran var. Çok mağdur olduk.

28 Ekim 2024 12:50

Hafta sonu müşteri hizmetleri bugün den yani pazartesi günü ekip geleceklerini söylediler bugün de nakil iptal olduğuna dair mesaj geldi. Ayin 15 16 sindan beri iptal ediliyor ve yeniden kayıt oluşturduğumuzda 7 10 gün içerisinde ekip geleceğini söylüyorlar.

28 Ekim 2024 17:13 (Şikayetten 2 gün sonra)
28 Ekim 2024 17:13

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

30 Ekim 2024 19:47

Merhaba, ekipler cuma günü gelecek bahçeli evdeki olan internetimizi apartman dairesine internetimizi çekecek bunda sorun yok. Asil sorun şehir evimize nasıl işlem tam oldu derken bahçeli evimize ayrı apartman evimizi ayrı hat yaptıklarını söylediler biz bahçeli evden apartman dairesine nakil istedik ama müşteri hizmetleri ayrı hat yaptırdılar. Biz bahçeli eve kulanmadigimiz internet faturasını ödemek istemiyoruz.

22 Aralık 2024 23:36

330 TL ev neti için anlaşmıştık fatura 420 TL geldi müşteri hizmetleri nakil ücreti alınmayacağını söylemişti ben asla 420 TL yi kabul etmiyorum onun için şikayette bulunmuştum.

28 Aralık 2024 20:58

Ev netine Nakil ücreti yansımayacak denildi ( çünkü 15 gün gecikmeli bağlandı ) faturama nakil ücreti yansıdı ben asla bunu kabul etmiyorum şiyaketciyim Vodafone'dan ilgilenmenizi rica ediyorum,

02 Ekim 2024 10:40
Vodafone Nakil İşlemindeki Adres Hatası ve Gecikme
Vodafone Nakil İşlemindeki Adres Hatası ve Gecikme
Merve sonucu yetersiz buldu

10 Eylül 2024 12:13
Melek sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 19:02
Vodafone Nakil İşleminde Sürekli İptal ve İlgisizlik
Onat sonucu yetersiz buldu

21 Ekim 2024 17:21
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 11:10

Vodafone Net Kategorileri