Onur sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Pay Numara Güncelleme Sorunu

08 Kasım 2024 18:56

Vodafone Pay'a eski numaram ile kayıt oldum. Yeni numaramla Vodafone yanımda uygulamasında cüzdan açmak istiyorum fakat bu TCKN farklı bir hesaba bağlı uyarısı alıyorum. Numara güncelleme ile ilgili yetkili bir birime ulaşamıyorum. Eski numaram ile kayıt olduğum için yeni numaram ile işlem gerçekleştirip kayıt oluşturamıyorum. Cüzdandaki telefon numaramı güncelleyemiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?

08 Kasım 2024 19:10 (Şikayetten 14 dakika sonra)
08 Kasım 2024 19:25
09 Kasım 2024 21:53

Bana ulaşıldı ve güncelleme için e-posta yoluyla bir dilekçe yazıp imzalayıp. Bir de kimliğimin önlü arkalı fotokopisini de ekleyerek mail atmam söylendi. Hepsini anında yaptım olumlu ya da olumsuz hiçbir geri dönüşleri olmadı. Zaten ulaşılması yok Vodafone Pay ile ilgilenen kimse yok bir de ilgisizler arkadaşlar.

13 Kasım 2024 02:18
vodafone-pay-numara-guncelleme-sorunu-1.jpg

Ben daha önce bu uygulama üzerinden Vodafone Pay'e şikayetimi belirttim beni arayıp mail atmam söylendi. Gereken her şeyi yaptım ama sorun çözülmedi ve geri dönüş sağlanmadı. Ben böyle ilgisizlik böyle sorumsuzluk görmedim ne bir çağrı merkezleri var ne de ulaşılacak herhangi bir yer.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 09:58
Mehmet sonuçtan çok memnun