04 Ekim 2024 13:25

31 Ekim 2024 tarihinde 12 aylık tarife sürem dolmuş olacak. Şu anda kullanmış olduğum, *Red Tarifem Ultra Sınırsız 25 GB Paketidir. ( 227 TL ) Bu paketin içeriğinde ise sınırsız olarak sunulan Sosyal Pass, İletişim Pass bulunmaktadır.

Bana geçebileceğim tarifeler kapsamında sunulan paketlerin içeriğinde ise sadece İletişim Pass adı altında WhatsApp ve Messenger bulunuyor.

Müşteri hizmetlerini arayarak daha fazla tarife içeriği veya en azından tarifeme yakın olan bir paket istedim. Ancak bunun mümkün olmadığını sadece benim gördüğüm paketlerden yardımcı olunabileceğinin bilgisi aktarıldı.

Ayrıca bu paketlerden seçmezsem ne şekilde olacak diye sorduğumda ise aldığım cevap ; operatör değiştirebilirsiniz veya mevcut paketinizi güncel tutardan kullanabilirsiniz ( 790 TL ) oldu.!

Çok yazık ki ; İnsanları seçmek istemedikleri paketlere ve içeriklere mecbur bırakmalarının yanı sıra müşteri hizmetlerinin de çözüm odakları oldukça ilginç.

Daha öncesinde de bu gibi durumlar yaşadığımda alternatif paketler üretebilirken şu anda bu yaklaşımları insanları farklı operatöre itmektedir. Mühim olan sizin yüksek fiyata paket satmanız değil. Müşterinizin kullanmış olduğu paketlere yakın paket içerikleri sunmanız olması gerekirken ben bir tüketici olarak mağdur ediliyorum.

04 Ekim 2024 15:25 (Şikayetten 2 saat sonra)
04 Ekim 2024 15:25
Burcu
Burcu
04 Ekim 2024 15:31

Asla gerekli işlemler tamamlanmadı tamamen yanıltıcı bilgi! Bununla ilgili gerekli işlemleri de başlatacağım.

17 Aralık 2023 21:59
Cemile sonuçtan memnun

Cemile
06 Şubat 2024 23:55
"İlk konuştuğum müşteri temsilcisi doğru bilgilendirme sağlamış. Daha sonra görüştüğüm müşteri temsilcisi yanlış bilgilendirme sağlamış maalesef. Tekrar arandım ve teyitli bir. Şekilde görüşme sağladık. Vodafone a teşekkür ederim çözüm sundukları için"
Şafak sonuçtan çok memnun

Şafak
24 Aralık 2024 12:52
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
11 Ağustos 2024 12:54
Bengi sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 20:32
"Hızlı bir şekilde sorunu çözdükleri için teşekkür ederim"

Vodafone Kategorileri