Barış sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Yanıltıcı Tarifeler Ve Eksik Bilgilendirme

Vodafone Yanıltıcı Tarifeler Ve Eksik Bilgilendirme
04 Ağustos 2024 10:53

2 Ağustos Cuma Günü Vodafone Tire Koseoglu İletisim Bayisinden yeni hat aldım. Yetkiliye sınırsız WhatsApp içeren bir tarife almak istediğimi söyledim. Bana yeni çıkan tarifelerden sundu. Sorduğumda WhatsApp pass paketi içeriyor dedi. Bugün baktığımda tarifemin içeriğinde WhatsApp paketi yok. Derhal bu hatanın düzeltilmesini istiyorum. Sınırsız WhatsApp içeren bir tarifeye geçiş yapılmasını istiyorum. Yoksa 2 hattımı da başka operatöre taşımak zorunda kalacağım. Teşekkür ederim.

04 Ağustos 2024 11:13

Şikayetimin hemen çözülmesini istiyorum. @Vodafone

05 Ağustos 2024 15:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 2024 19:58

Merhaba. Yoğunluktan telefonları görmemişim. Lütfen tekrar ulaşır misiniz?

06 Ağustos 2024 16:07

2 Ağustos Cuma Günü Vodafone Tire Koseoglu İletisim Bayisinden yeni hat aldım. Yetkiliye sınırsız WhatsApp içeren bir tarife almak istediğimi söyledim. Bana yeni çıkan tarifelerden sundu. Sorduğumda WhatsApp pass paketi içeriyor dedi. Bugün baktığımda tarifemin içeriğinde WhatsApp paketi yok. Derhal bu hatanın düzeltilmesini istiyorum. Uygun fiyatlı Sınırsız WhatsApp içeren bir tarifeye geçiş yapılmasını ve yeni hat kampanyasından faydalanmak istiyorum. Yoksa 2 hattımı da başka operatöre taşımak zorunda kalacağım. Lütfen mağduriyetimi giderin. Teşekkür ederim.

Berkay sonuçtan çok memnun

Berkay
16 Temmuz 2023 14:28
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Sınırsız İletişim Paketi Kapsamında WhatsApp Görüntülü Görüşme Sorunu Ve Eksik Bilgilendirme

14 Ekim 2025 11:48
sinirsiz-iletisim-paketi-kapsaminda-whatsapp-goruntulu-gorusme-sorunu-ve-eksik-bilgilendirme-1.jpg

18 Ekim 2024 14:55
Vodafone'da Sınırsız WhatsApp Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Saadet sonuçtan memnun

Saadet
24 Nisan 2024 18:50
"İlgi ve alakası için teşekkür ediyorum Vodafone ve şikayet var ekibine"
Cihan sonuçtan çok memnun

28 Haziran 2024 13:45
"Vodafone tarafından arandım ve mağdur olmam açısından hediye internet gönderildi yine de çözüm aradıkları için memnun kaldım teşekkür ederim"
Vodafone Paket İçeriğini Yanıltıcı Satıyor
Vodafone Paket İçeriğini Yanıltıcı Satıyor