Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Yurt Dışı Arama Mağduriyeti

25 Mayıs 2024 13:55

Yurt dışı aramalı yanıltmaya maruz kaldım. Telefonumu kullanamaz hale geldim. Çünkü beni yanıltamayınca numaramı otomatik ve her defasında yeni numaradan olmak üzere dakikada 50'den fazla arama yapmaya başladılar. Vodafone'un Tobi denen ve derdimi anlamayan, anlamayınca da hemen ürün satışına yönlendiren bir uygulaması var. Bu Tobi'yi aşıp da müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. Sinirle bir şekilde ulaştım. Hattımı yurt dışına kapatınca bir daha arayamayacaklarını söylediler ama bir hafta sonra aranmalar yine başladı. Ve ben yine Tobi denen uygulamayı aşıp da sorunumu halledemiyorum. Benim talebim sıkıntım Tobi'de yok. O da haliyle hattımı yurt dışına açmak istiyor. Ben de hayır deyince tuşlu sisteme aktarıyor. Vodafone'un talep giriyorsunuz, sizi arayan bir uygulaması var. İki defa girdim. İkisinde de arayan olmadığı gibi bir de mesaj gönderiyorlar sizi üç defa aradık diye. Telefon zil sesim oldukça güçlü, kolumda akıllı saat var. Arama kaydında cevapsız çağrı yok. Yalan söylüyorlar. Tüketicinin sahipsiz kalmasını hazmedemiyorum. Ben bu durumla başa çıkarım. Ama Vodafone'un keyfiliğini hazmedemiyorum. BTK'ya da yazdım. Önlem almadıkları için savcılığa dilekçe de vereceğim. CİMER'e yazmıyorum zira onlar da ilgilenmiyor. Şikayetlerimin 10'da 9'u Vodafone'a ait. Ofislerine gidiyorsun, parasal işlemin varsa yüzüne bakmıyorlar.

27 Mayıs 2024 09:19 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Mayıs 2024 12:45

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Ahmet
Ahmet
27 Mayıs 2024 21:02

Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz. Ben size tobiyi şikayet ediyorum siz beni Tobi'ye yönlendiriyorsunuz. TOBİ'niz basit başlıklara çözüm oluyor. Ben operasyona maruz kalmışım bu konuda yardım isteyeceğim ama sizi anlayamıyorum deyip tuşlu sisteme yönlendiriyor. Sözleşme bitim tarihinden aylar önce günde on defa aramayı biliyorsunuz. Beni bugün öğle 5 dakika. İçinde 2 defa aramışsınız. Ben köyde toprakla uğraşırken tarım aletleriyle çalışıyorum. Gürültüden bazen duyulmuyor. Çağrınızı gecikmeli görüp de geri döndüğümde yine aynı ulaşamama sorunuyla karşılaşıyorum. İnsan banyo da, tuvalette veya araç kullanıyor olabilir. 5 dakika içinde insanın şartları ne kadar değişebilir. 5 dakika ara ile yerine yarım saat bir saat arayla neden aramıyorsunuz. Demek ki çözüm odaklı olmayıp aramış olmak için arıyorsunuz. Sorunum çözülmedi. Bugün yine Almanya üzerinden dolan dırı cılar aramalarını sürdürdü.

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
12 Eylül 2024 12:03

29 Şubat 2024 15:12
Vodafone Yurt Dışına SMS Kapattı, Hayatimi Felç Etti, Acil Çözüm!
Vodafone Yurt Dışına SMS Kapattı, Hayatimi Felç Etti, Acil Çözüm!
Sebnem sonuçtan çok memnun

Sebnem
26 Ocak 2024 18:22
"Bu arada e- Devlet BTK üzerinden yaptığım şikayete de çok kısa sürede gayet ayrıntılı şekilde yanıt yazıldı. Bunun için de, Bünyamin Bey tarafından aranıp çok kibar bir şekilde yardım gördüğüm için de çok teşekkür ederim."
Vodafone GSM Operatörüne Erişim Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

Taylan