Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone'da Taahhüt Sonrası Mağduriyet

06 Aralık 2024 00:28

Eşimin taahhüdü bitiyordu, Vodafone bayisine gittik. En uygun paket 600-700 TL'lik çıkıyordu, bütçemizi aştığı için istemedik. Vodafone'daki çalışan, hattınızı faturasıza çevirin, sonra teklifler çıkacak, uygun olanı oradan yaparsınız dedi. Hattı faturasıza çevirdik, 5 gün oluyor, ne tarife çıktı ne de gittiğimizde yardımcı oldular. Mağduruz, problemim çözülmezse farklı bir operatöre geçiş yapacağım.

09 Aralık 2024 08:43

Aradılar uygun paket sundular tamam dedik yaptık dediler 1 haftayı ve geçti olmadı ve hala kapalı hat Vodafone a gittik hiçbir işlem yok diyorlar bizi oyalamak için ya da şikayeti kaldırmak için göz boyuyorlar sanırım

06 Aralık 2024 00:43 (Şikayetten 15 dakika sonra)
06 Aralık 2024 09:25

Değerli Müşterimiz , ilettiğiniz şikayetinizin sonucu hakkında bilgilendirmek için sizi Vodafone İletişim Merkezinden aradık ancak ulaşamadık. Gün içinde tekrar arama yapılacaktır. Çözüm sağlayabilmemiz için aramayı cevaplamanızı rica ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 13:31
Ali
07 Aralık 2024 10:36

Sorun hala çözülmedi dün konuştuk tamam faturalıya geçircez dediniz onay verdik 10 dakika ya SMS gelecek dediniz 1 gün geçti hat hala kapalı arama yapamıyoruz Vodafone u arıyoruz böyle bir işlem gözükmüyor sistemde diyor.

Ali
06 Ocak 09:50

Aranicaktim ayin 2 sinde aranmadım

Cafer sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 15:06

Özgür
13 Haziran 2024 14:20
Vodafone Taahhüt Dolumu Sonrası Tarife Sunmuyor
Bekir sonuçtan memnun

28 Haziran 2024 14:02
"Sorunum için aradılar ve faturasız hatta geçişim yapıldı."

06 Mart 11:34
İam sonuçtan çok memnun

22 Şubat 13:37
"Şikayetimden hemen birkaç saat sonra Vodafone'den Buket hanım benimle iletişim kurdu. Mağduriyetimi giderdi ve çok yardımcı oldu. Çözüm odaklı davrandılar. Teşekkür ederim."
Vodafone Kategorileri