Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
16 Kasım 2024 21:06
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
“Yaşadığım mağduriyetin Vodafone tarafından kısa sürede giderildiği için teşekkür ederim faturama yansıyan ücretin fatura kesim tarihinde tarafıma iadesi yapılacağı bildirildi”

Yanlışlıkla bir uygulama indirdim, sonra ardı ardına mesaj gelmeye başladı. 'Onay kodunuz' diye, sonra '239 TL faturanıza yansıtılacaktır' mesajı geldi. Üst üste gelmeye devam etti. Mobil ödemeyi kapattım. Müşteri hizmetlerini aradım, 'onay kodlarını girmişsiniz' dedi. Ben hiçbir yere ne numaramı ne de onay kodu girdim. Vodafone böyle bir açık kabul edilemez, şirketleri şikayet edin diyor. Parayı çeken firmaları ben bilmiyorum ki. Araştırdım, çoğu kişi bu konudan muzdarip. Bir an önce yaşadım. Mağduriyetin Vodafone tarafından giderilmesini istiyorum. Youtube.com Premium üyeliği oluşturmak isterken 'mobil ödeme limitiniz yetersiz' diyen Vodafone, bu firmalara onay kodu girmeden ücret yansıtıyor.

17 Kasım 2024 00:45 (Şikayetten 3 saat sonra)
17 Kasım 2024 14:25

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

17 Kasım 2024 16:29
Bayram
17 Kasım 2024 16:38

Savaş sonuçtan çok memnun

Savaş
12 Ocak 02:23
"Bu yaşamış olduğum problemi keşke ilk aradığım da çözüme kavustursaydınız. Teşekkürler..."

Çağatay
01 Mayıs 2024 18:07