Mehmet sonuçtan çok memnun

Vodafone'un Yanlış İşlemleri Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum!

03 Aralık 2024 21:21
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Umreye gideceğim için Vodafone müşteri hizmetlerini aradım, yurt dışına çıkmak için 1 aylık 400 TL karşılığında paket değişikliği yaptırmak istedim. Görüştüğüm danışmana özellikle 30 Aralık tarihinde gideceğimi söyledim, danışman ise sorun olmadığını yurt dışına çıktığımda otomatik olarak aktif olacağını söyledi, paketi onayladım. Gün içerisinde Vodafone'dan işlem talebiniz gerçekleştirilememiştir şeklinde mesaj aldım. Vodafone Yanımda uygulamasından canlı destekle mesajlaşarak sorunu çözmek istedim, önce paket tanımlanmış dediler. Sonrasında düzeltelim dediler ve bana mesaj geldi. 02.12.2024 tarihinden itibaren hac ve umre paketi tanımlandı dediler, ben de mesajda sabah bana böyle anlatılmadığını söyledim ve paketi iptal ettirmek istedim. Adının s**** olduğunu söyleyen danışman bana iptal etsem de para iadesi yapılamaz, ödemenizi yapmak zorundasınız dedi. Biraz daha konuştuk ve para iadesinin yapılacağını söyledi. İadenin yapılacağından emin olmak için tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerindeki beyefendi sorunu ben çözdüm dedi, hatta ankette kendisine yüksek puan verdim. Gece ben uyuduktan sonra, SMS gelmiş mesajda '' talebiniz doğrultusunda faturasız hatta geçiş işlemi yapılmıştır''yazıyor. Benim böyle bir talebim söz konusu bile olmadı ancak hattım kapanmış. Bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım, hattımın faturasız hatta döndüğünü ve benden taahhüt cayma bedeli olarak 1330 TL ödemem gerektiğini ve Umre paketi için ekstra olarak 400 TL ödememi istediler. Telefonumu kullanamıyorum ve bir de kullanamadığım telefon için bir sürü para talep ediyorlar. Böyle bir şeye asla onay vermedim ama müşteri hizmetleri onay verdiğimi söylüyor, ben onayı sadece 1 aylık umre paketimin iptali için aynı gün içinde onay verdim. Hattımın kapanması için onay vermedim asla. Mağdur ediliyorum. 25 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. Vodafone tarafından mağdur edildim, incelenmesini talep ediyorum. Hattımı tekrar kullanmak istiyorum.

03 Aralık 2024 21:49 (Şikayetten 28 dakika sonra)
05 Aralık 2024 10:57

15 Mart 03:12
Ayşe sonuçtan çok memnun

25 Ocak 13:47
"Teşekkürler"
Binnaz sonuçtan hiç memnun değil

Binnaz
17 Eylül 2024 18:46
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
18 Mayıs 2024 21:41
Şakir sonuçtan çok memnun

Şakir
01 Temmuz 2024 20:57
"200 TL iade edildi. Teşekkürler."
Vodafone Kategorileri