Yanlış Fatura Bedeli Ve Taahhüt Sorunu

17 Ekim 2024 17:34

Merhabalar, ben eski bir Vodafone abonesiyim. Yaklaşık iki üç ay önce hizmetinizden ayrıldım ancak taahhüdüm olmadığı halde taahhüt bedeli fatura edilmiş. Daha önce Aralık 2023'ten itibaren Nisan ayına kadar sürekli taahhüdüm bittiği gerekçesiyle aranıp yeni taahhüt oluşturmam bilgisi verilmişti. Ben de kabul etmemiştim. Geçtiğimiz Nisan ayına kadar faturam yaklaşık 180 TL civarıydı, öncesinde 78 TL civarıydı. İki yıllık bir taahhüttü; ilk yıl 78, ikinci yıl 180 TL civarı bir faturaydı. Taahhüdüm bittiğinde normal fatura olacağı söylendi. Ben düşüneceğimi ilettim, hatta bana 200 TL'lik bir kampanya aktarıldı. O an istemedim, sonra ben aradım, o kampanyanın bittiği ve şu an taahhütsüz faturamın 330 TL civarı olduğu söylendi. Hatta taahhüt versem bile faturamın daha yüksek bir meblağ olacağı bilgisi verildi. Ben de teyit ederek taahhütsüz devam edeceğimi belirttim fakat evimde Vodafone tam çekmediği ve daha uygun olduğu için taahhütsüz abone olduğum için farklı operatöre geçtim. Fakat bana fatura yansıtılmış. Buna istinaden, ben Aralık 2023'ten Mayıs 2024'e kadar olan karşılıklı görüşmelerimizin dinlenmesini, tarafıma yansıtılmış faturanın yeniden düzenlenip mağduriyetin giderilmesini talep etmekteyim. Çağrı merkezinden hiçbir olumlu işlem yapılmamaktadır. Bunun neticesinde defalarca kayıt açmama rağmen çağrı merkezi işlem yapmadan kayıtlarımı kapattı ve kartımdan fatura bedeli tahsil etti. En yakın zamanda tüketici hakem heyetinde başvuru yapacağım. Gerekli işlemlerin yapılıp mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

24 Ekim 2024 20:32

Merhabalar, ben eski bir Vodafone abonesiyim. Yaklaşık iki üç ay önce hizmetinizden ayrıldım ancak taahhüdüm olmadığı halde taahhüt bedeli fatura edilmiş. Daha önce Aralık 2023'ten itibaren Nisan ayına kadar sürekli taahhüdüm bittiği gerekçesiyle aranıp yeni taahhüt oluşturmam bilgisi verilmişti. Ben de kabul etmemiştim. Geçtiğimiz Nisan ayına kadar faturam yaklaşık 180 TL civarıydı, öncesinde 78 TL civarıydı. İki yıllık bir taahhüttü; ilk yıl 78, ikinci yıl 180 TL civarı bir faturaydı. Taahhüdüm bittiğinde normal fatura olacağı söylendi. Ben düşüneceğimi ilettim, hatta bana 200 TL'lik bir kampanya aktarıldı. O an istemedim, sonra ben aradım, o kampanyanın bittiği ve şu an taahhütsüz faturamın 330 TL civarı olduğu söylendi. Hatta taahhüt versem bile faturamın daha yüksek bir meblağ olacağı bilgisi verildi. Ben de teyit ederek taahhütsüz devam edeceğimi belirttim fakat evimde Vodafone tam çekmediği ve daha uygun olduğu için taahhütsüz abone olduğum için farklı operatöre geçtim. Fakat bana fatura yansıtılmış. Buna istinaden, ben Aralık 2023'ten Mayıs 2024'e kadar olan karşılıklı görüşmelerimizin dinlenmesini, tarafıma yansıtılmış faturanın yeniden düzenlenip mağduriyetin giderilmesini talep etmekteyim. Çağrı merkezinden hiçbir olumlu işlem yapılmamaktadır. Bunun neticesinde defalarca kayıt açmama rağmen çağrı merkezi işlem yapmadan kayıtlarımı kapattı ve kartımdan fatura bedeli tahsil etti. Ayın 19 aran Mis im fakat telefon yanda olmadığı için görüşme sağlanmadı çağrı merkezini daha sonra aradığımda bilgi alamadım tekrar aranacağım iletildi ama arayan olmadı Gerekli işlemlerin yapılıp mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

17 Ekim 2024 17:28

Merhabalar ben eski bir Vodafone abonesiyim yaklaşık iki üç ay önce hizmetinizden ayrıldım ancak taahhüdüm olmadığı halde taahhüt bedeli fatura edilmiş daha önce Aralık 2023 ten itibaren Nisan ayına kadar sürekli taahhüdüm bittiği gerekçesiyle aranıp yeni taahhüt oluşturmam bilgisi verilmişti bende kabul etmemiştim geçtiğim Nissan ayına kadar faturam yaklaşık 180 TL civarıydı öncesinde 78 TL civarıydı iki yıllık bir tahuttu ilk yıl 78 ikinci yıl 180 TL civarı bir faturaydı taahhüdüm bittiğinde normal fatura olacağı söylendi ben düşüneceğimi ilettim hatta bana 200 TL'lik bir kampanya aktarıldı o an istemedin sonra ben aradım o kampanyanın bittiği şu an taahhütsüz faturamın 330 TL civarı olduğu söylendi hatta taahhüt versem bile faturamın daha yüksek bir meblağ olacağı bilgisi verildi. Bende teyit ederek taahhütsüz devam edeceğini belirtim fakat evinde Vodafone tam çekmediği ve daha uygun olduğu için taahhütsüz abone olduğum için farklı operatöre geçtim fakat bana fatura yansıtılmış buna İstinaden ben Aralık 2023 ten mayıs 2024 e kadar olan karşılıklı görüşmelerimizin Dinlenmesini tarafıma yansıtılmış faturanın yeniden düzenlenip mağduriyetin giderilmesini talep etmekteyim çağrı merkezinden hiçbir olumlu işlem yapılmamaktadır bunun neticesinde defalarca kayıt açmama rağmen çağrı merkezi işlem yapmadan kayıtlarımı kapattı ve kartımdan fatura bedeli tahsil etti en yakın zamanda tüketici hakem heyetinde başvuru yapacağım gerekli işlemlerin yapılıp mağduriyetinin giderilmesini istiyorum

17 Ekim 2024 21:33 (Şikayetten 3 saat sonra)
19 Ekim 2024 13:53

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

19 Ekim 2024 16:19

19 Ekim 2024 16:48

Çağrı merkezini arıyorum fakat bilgi alamadım tekrar aranmak istiyorum

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
18 Şubat 2024 09:14
Muharrem sonuçtan çok memnun

Muharrem
06 Eylül 2024 11:12

05 Eylül 2024 17:01

Neslihan
29 Ağustos 2023 15:00
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 11:37

Vodafone Kategorileri