Yanlış Faturalandırma Ve İade Talebi

07 Aralık 2024 19:41

Vodafone fazla fatura geldi. 2 aydır 2 kat fazla ücret ödüyorum, geri iade edilmesini talep ediyorum. Kullanmadığım abonelik ücreti çıkardılar. Kendi kafalarına göre, normalde faturam 400 küsur, bana gelen ücret her zaman 830 civarı oluyor. 'Abone olmuşsunuz' diyorlar, nasıl abone olunuyorsa ben bilmiyorum. Onay için kod gelmesi gerekmiyor mu? Yani hat üzerime, babam kullanıyor. Linklere tıklayınca hemen abone mi olunuyor? Artı, 70 TL'lik paket alınmış gereksiz yere. Zaten her ay kendi hattımdan 10 GB ve üzeri kullanmıyorum, yani devretme özelliği de yok Vodafone'da. Zaten bir de fazla ücret ödüyorum. Paramın 2 ayda fazla ödediğim kısmını iade talep ediyorum, yoksa hatlarımı değiştireceğim.

27 Ocak 2025 00:51

Durma özelliği olmadığı halde ücret alıp duruyorlar Vodafone durma özelliği paketini iptal ettim geçen aylarda hala ücret yansıtıyorlar bunun düzeltilmesini ve tarafıma iade edilmesini istiyorum bu ayki faturamın aksi takdirde mahkemeye başvurup tazminat davası açacağım saygılarımla

07 Aralık 2024 19:52 (Şikayetten 10 dakika sonra)
11 Aralık 2024 13:29

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Ocak 2025 17:20
Fatura Hataları Ve Çelişkili Bilgilendirme
Özge sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 23:48
"Problem çözüldü teşekkürler"
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
27 Ağustos 2023 02:46