Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti

10 Kasım 2024 12:24

Vodafone numaramı Türk Telekom'a geçirmek istemiştim. Ekim ayından sonra fatura çıkmaması için müşteri temsilcisini aradım ve faturasıza mı geçmeliyim yoksa hattı iptal mi ettirmeliyim diye sordum. Müşteri temsilcisi, hattınızı iptal ettirmelisiniz diyerek beni yönlendirdi. Ben de hattı iptal ettirdim ama hattı iptal ettirince numara taşınması olmuyormuş. Bu yüzden numaramı taşıyamadım ve hattı tekrar açtırmak da ücretli. Bu konunun araştırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

18 Kasım 2024 11:27

Bu buraya yazdığım Vodafone ile ilgili 3. Şikayetim ve eğer bunda da bir sonuç alamazsam bu isi Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağımı belirtmek isterim öbür iki şikayetimde müşteri temsilcinizin beni yanlış yönlendirmesi dolayısıyla hattımın iptal olduğundan bahsetmiştim. Ve ses kayıtlarının dinlenip bana 2 gün içinde dönüş yapılacağı bildirildi ancak hiçbir dönüş alamadım. Öbür hattımın iptal olması nedeniyle bir sürü kargom iptal edildi ve 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum maddi manevi her türlü mağdur edilmiş durumdayım. Umarım bu sefer bir dönüş sağlanır.

10 Kasım 2024 12:47 (Şikayetten 22 dakika sonra)
10 Kasım 2024 13:59
10 Kasım 2024 14:28

Merhaba ücret iadesi için verdiğiniz linke IBAN numarasını yazamıyorum

25 Ocak 2025 02:21

05 Aralık 2024 13:54