27 Ekim 2024 08:48

Vodafone faturam bugüne kadar hiç olmadığı şekilde yüksek geldi. Normalde kullandığım tarife 370 lira civarı bir ücretken, internet aşımı yaptığımda akıllı durma özelliği ile duran tarifem sonucu ek paket satın alıyorsam 350 lira ekstra ödeme maksimum ödememdi. En fazla 780 TL civarı bir fatura ödemişliğim var. Şu an güncel durumda, Vodafone Yanımda uygulamasından kontrol ettiğimde yurt dışı kullanımımın 650 TL civarında faturama yansıtıldığını gördüm. Yurt dışında hiç bulunmadım ve müşteri hizmetleri ile 3-4 konuşma yaptığımda faturanız çıktığında iadesi yapılacak geri dönüşü aldım. Ben fatura çıkmadan faturama itiraz etmek istedim fakat buna rağmen bu görüşmeler sonucu kimse bana geri dönüş yapmadı ve 1369,5 lira fatura kesilmiş! Şu an Vodafone Yanımda uygulamasından fatura detaylarım görüntülenmiyor! Dün müşteri hizmetleri ile görüştüm ve onlar da görüntüleyemediklerini ve şu an bir işlem yapamayacaklarını söylediler! Bu durumdan dolayı mağdurum ve bu faturayı ödemeyeceğim! Bu konuda bana geri dönüş yapılmaz ise hakkımı her yerden arayacağım! Kullanmadığım yüklü bir miktar bu ve Vodafone bu konuda hiçbir şey yapmıyor.

07 Kasım 2024 21:43

Yaklaşık 3 haftadır haksız yere iki katına faturalandırılan hattım için Vodafone a bir sürü müşteri temsilcisi ile görüşüp buradan da şikayetimi belirttiğim halde, az önce müşteri temsilcisiyle yine yaptığım görüşme sonrası Vodafone un şikayetimi kendi kendine sonlandırdığını öğrendim! Beni aradıklarını fakat ulaşamadıklarını belirtmişler! Hiçbir arama almadım! Ve para iadesi istiyorum aksi takdirde Vodafone u CİMER ve Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim!

27 Ekim 2024 16:40 (Şikayetten 7 saat sonra)
28 Ekim 2024 13:18

Ben kaç gündür hala neyi bekliyorum?! Bana bunun cevabını verir misiniz? CİMER'e yazacağım ve Tüketici Hakları'na başvuracağım!

30 Ekim 2024 00:23

Sorunum maalesef hala yanıt bekliyor, çözülmedi!

07 Kasım 2024 21:42

Yaklaşık 3 haftadır haksız yere iki katına faturalandırılan hattım için Vodafone a bir sürü müşteri temsilcisi ile görüşüp buradan da şikayetimi belirttiğim halde, az önce müşteri temsilcisiyle yine yaptığım görüşme sonrası Vodafone un şikayetimi kendi kendine sonlandırdığını öğrendim! Beni aradıklarını fakat ulaşamadıklarını belirtmişler! Giç bir arama almadım! Ve para iadesi istiyorum aksi takdirde Vodafone u CİMER ve Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim!

Yasmin sonuçtan hiç memnun değil

Yasmin
25 Şubat 10:02
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 20:49
Yurt Dışı Arama Paketimin İptali Ve Yanlış Faturalandırma