Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Watsons First Avenue Çalışanının Yalan Söyleyip Ürün Satması

26 Ağustos 2024 18:00

First Avenue şubesinden 25 Ağustos tarihinde alışveriş yaptım. Aldığım ürünü kasaya götürdüğümde hesabıma tanımlı kuponu kullanmak istediğimi söyledim. Kupon için onay kodunu verdikten sonra kasa arkasındaki yüz maskesini uzatıp bunu da ekleyelim dedi kasada duran orta yaşlı bir hanımefendi. Daha önce o maskeyi kullanmadığımı ve maskeye ihtiyacım olmadığını söyledim. Ama bu hesabınıza tanımlı deyince anlamayıp alışveriş tutarım kullanacağım puandan daha az diye mi eklemeye çalışıyorsunuz diye sordum o da evet dedi. Sonra verdiği maskeden bir tane daha eklemeye kalktı ben de hâlâ tanımlanan kuponun altında mı kalıyor alışveriş tutarı diye sordum o da evet dedi. Daha önce kullanmadığım ve en baştan ihtiyacım olmadığını belirttiğim iki ürünü Kasadaki kişinin bana söylediği yanlış bilgi aslında düpedüz yalana istinaden alışveriş tutarım kupon tutarının altında kalıyor diye aldım. Sonradan fark ettim ki aldığım ürün zaten kupon tutarını geçiyordu. Oradaki insanların işi satış yapmak. İnsanlara yalan söyleyip bir anlık dikkatsizliklerinden yararlanıp zorla ürün satmak değil. Bu şekilde hem markanıza olan güven azalıyor hem de benim o mağazaya gitme ihtimalim bir daha olmuyor.

10 Kasım 2024 15:47 (Şikayetten 2 ay sonra)
10 Kasım 2024 15:48

Nehir sonuçtan memnun değil