Garanti Sürecinde Fatura Krizi: Xiaomi Robot Süpürge Mağduriyeti

Garanti Sürecinde Fatura Krizi: Xiaomi Robot Süpürge Mağduriyeti
15 Aralık 2024 21:24

Xiaomi robot süpürgemin garantisinin bitmesine 1 ay kalası arıza yaşadım. Bunun üzerine gönderilen mağazayı aradım. Ttendyol aracılığıyla aldığım için fatura almam gerektiği söylendi. Trendyol telefon numaram t. C. İsim soy isim bilgilerine rağmen kaybolan Gmail adres bilgilerimi istedi ve ben fatura alamadım. Tekrar bayiyi aradım ancak t. C. Veya isim soy isim bilgilerim yeterli olmadı. Gelen firma belli hangi isim soy isim olduğu tarihi de belli. Yıl olmuş 2024 insanlar uydudan görüntüleniyor ama Xiaomi benim bilgilerimi görmediğini iddia ediyor. Garanti ile yapamayacağını ücretli bakim yapacağını söylüyor. Bu ülke de t. C. İle isim soy isim bilgileri ile insanlar devlet dairesinde işlem yaparken ben garanti hakkımı kullanamıyorum. Resmen ürünüm elimde patladı şikayetim var

15 Aralık 2024 21:12

İsim soy isim ile ise yaramayan garanti belgesi yapmışlar 🖐 garanti belgem var garanti suresi devam ettiği halde isim soy isim telefon numarası ile kendi sisteminde kendi ürününü bulamayan firma şikayetim varrr... Xiaomi sistemine bir takip sistemi ekle. Mi robot Vacuum mop 2 Pro + Teknik servis ramos bilişim

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
02 Eylül 2024 15:12
Xiaomi Robot Süpürge Servis Sorunu Ve İlgisizlik
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
10 Mart 2025 16:17
Xiaomi Robot Süpürge Tamir Sorunu Ve Trendyol'un İlgisizliği
Feleknaz sonuçtan hiç memnun değil

Feleknaz
28 Aralık 2024 02:38
Xiaomi X10 Plus Robot Süpürge Hayal Kırıklığı!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 12:28

Emine