İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Müşterisinin Aleyhine Davranması-parasını Eritme )

30 Temmuz 2024 17:07

Yapı Kredi Kayseri Yeni Sanayi Şubesi'nin kötü niyetli yaklaşımını böyle bir bankaya yakıştıramadım. Ayıptır ya. Bugün telefonla arandım, şube personeli vadeli hesabımda vade dönüşü olduğunu ve vademi yenilemek isteyip istemediğimi sordu. Yenileyelim dedim, tamam dedi ve kapattı. Telefonu kapattıktan sonra bir saat sonra işlerden fırsat bulup mobilden baktım, yüzde 43 olan vademi yüzde 10 ile bağlamışlar, hem de 34 gün için. Ayıptır ya, böyle müşteriyi resmen yanıltıp, enflasyon olan bir ülkede vadeli hesapta bile yüzde 38 faiz verirken kendi müşterisini resmen yanıltmaya çalışmak yakışıyor mu? Bir siz mi akıllısınız, müşterinizi yanıltmaya utanmıyor musunuz? Ben bu durumu mobil bankacılıktan öğrenince şubeyi arıyorum, ne cevap veren var ne telefon açan. Mobilden yazışmaya çalışıyorum, uygulama aracılığıyla WhatsApp'tan yazdım, bot cevap veriyor. İnsana ulaşamadım. Hatta o bota para miktarını ve vadesini yazıp sordum, ne faiz veriyorsunuz diye. Yüzde 38 dedi ya, yani ben müşteriyim, vade yenilerken yüzde 10 yapmışlar. İşe yaramaz botuna bile sorunca yüzde 38 verdiğini söylüyor. Ekte onun da görüntüsü var. Ben size ulaşamadım, siz bana ulaşın. Bu yanlışı düzeltin ya da böyle yanıltıyorsanız gidip şubeye, ne kadar vadeli vadesiz hesap kart varsa hepsini kapatacağım, kendi kendimi yanıltmam.

Burak

Yapı Kredi haksız kazanç sağlamada bir numara, güvenebilrisiniz, paranızı hemen cebe indirirler

05 Temmuz 2023 19:06
Damla sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 13:08
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 00:35
Yapı Kredi Bankası Kategorileri